25 / 04 / 2024

Seha Yapı Konya Özlem Konutları'nı satışa çıkardı! 165 bin TL'ye!

Seha Yapı Konya Özlem Konutları'nı satışa çıkardı! 165 bin TL'ye!

İttifak Holding bünyesinde 1978 yılından beri faaliyet gösteren ve Konya'nın 1 milyon 548 bin 383 metrekare ile yıllık konut üretim kapasitesi en yüksek şirketi olan Seha Yapı, Konya'nın Selçuklu bölgesi Özlem Mahallesi'nde 66 konutluk 'Seha Özlem Konutla



Projede fiyatlar ise 165 bin liradan başlıyor. Konut projelerini bölgenin ihtiyaçlarına ve müşteri beklentilerine uygun olarak geliştirdiklerini belirten Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun, "Seha Yapı olarak her projemizi yüksek standartlara sahip, güvenli ve konforlu yaşam alanlarını erişilebilir fiyatlarla sunmak hedefiyle geliştiriyoruz. Seha Özlem Konutları da bu yaklaşımla tasarlandı. Kaliteli yapılar üretmenin yanı sıra zamanında teslim ve satış sonrası hizmet gibi özelliklerle de öne çıkmayı benimsiyoruz" diye konuştu. Projede daire sayısının sınırlı sayıda olması ve ilginin yoğun olması nedeniyle satışların kısa sürede tamamlanması öngörülüyor.

TOKİ projesine de başladı
Seha Yapı, Konya'da inşa edilecek 672 konutluk yeni projesi için ise  TOKİ  ile sözleşme imzaladı. Şirketin Konya'nın Selçuklu bölgesinde yer alan Yazır Mahallesi'nde tünel kalıp sistemiyle inşa edeceği projede büyüklükleri 73.50 metrekare ile 121 metrekare arasında değişen 2+1 ve 3+1 dairelerin 2013 sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Türkiye genelinde 2 milyon 73 bin 296 metrekare konut üreten Seha Yapı, son 5 yılda 6 binin üzerinde konutun yanı sıra, AVM, altyapı, köprü ve yol projeleri geliştirdi. Şirketin projeleri arasında Konya'da Kulesite AVM ve Kule Plaza, Aksaray ve Ereğli'de Park Site AVM'leri bulunuyor.

Nihal Yuvacan/Vatan


Geri Dön