23 / 04 / 2024

Seha Yapı Konya’da iki yeni arsa daha aldı!

Seha Yapı Konya’da iki yeni arsa daha aldı!

Seha Yapı, Konya Selçuklu’da satın aldığı yeni araziler üzerinde bölgenin en şık, konforlu ve kullanışlı yaşam alanlarını inşa etmeyi planlıyor.




Konya’nın en fazla konut üreten inşaat şirketi olan Seha Yapı, Selçuklu Belediyesi tarafından ihale yolu ile satışa sunulan iki parseli satın aldı. Parsellerden büyük olan 17.639 m2, küçük parsel ise 9.274 m2 büyüklüğünde. Seha Yapı’nın bölgenin en şık, konforlu ve kullanışlı yaşam alanlarını yapmayı planladığı arsalar toplamda 16 milyon 450 bin TL değerinde ve 7 kat imar hakkı bulunuyor.


Selçuklu Belediyesi tarafından Yazır Mahallesi’nde 122 bin 555 m² alan üzerine yapılan Selçuklu Kanyon Park’ın üst kısmında yer alan parseller hem Kanyon Park hem de şehir manzarasıyla ön plana çıkıyor. Bir zamanlar moloz yığınlarının atıldığı bu alan Selçuklu Belediyesi tarafından yürütülen özverili çalışmalar sonucunda kanyonu andıran görüntüsüyle estetik bir yaşam alanına dönüştürüldü.


Araziler hakkında görüşlerini dile getiren Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun, Seha Yapı'nın bölgenin çehresini değiştiren projelere imza atmaya devam edeceğini belirterek, "Selçuklu'nun gelişimine katkı sağlamaktan dolayı son derece mutluyuz. İhale bedeli ile Selçuklu Belediyesi’nin de hizmetlerine katkı sağlamış oluyoruz" dedi. Dursun "yeni aldığımız bu taşınmazlara 4+1 tipinde bölgenin en şık, konforlu ve kullanışlı yaşam alanlarını yapmayı planlıyoruz" diyerek ön talepleri almaya başladıklarını söyledi.


Seha Yapı Selçuklu Yazır bölgesinde halen Seha Şelale Park ve Seha Yasemin Evleri projelerinin yapımına devam ediyor. 240 daireden oluşan 3+1 tipindeki Seha Yasemin Evleri 2014'te teslim edilecek. 4+1 tipindeki Seha Şelale Park'ta ise yaşam Ağustos 2013'te başlıyor. Seha Yasemin Evleri ile bölgede ihtiyacı hissedilen 3+1 konut tipine, Seha Şelale Park ile de ihtiyacı hissedilen 4+1 konut tipine cevap veren Seha Yapı, Şelale Park'taki son dairelerin satışını tamamlayarak yeni bir 4+1 projeyi satın aldığı bu taşınmazların üzerine inşa edecek. Proje, az katlı (7 kat) olması, konum olarak kanyonun üstünde yüksek konumu ile güzel bir manzaraya sahip avantajları öne yatırım için öne çıkıyor.



Geri Dön