19 / 04 / 2024

Seha Yapı Reyhan Konutları projesini satışa sundu!

Seha Yapı Reyhan Konutları projesini satışa sundu!

İttifak Holdingin inşaat sektöründe faaliyet gösteren iştiraki Seha Yapı, Konya'nın en gözde lokasyonlarından Beyşehir Çevre Yolu'nda inşa edeceği yeni projesi'Seha Reyhan Konutları'nın satışına başladı...



Konya'nın gözde lokasyonlarından Beyşehir Çevre Yolu'nda Seha Yapı tarafından inşa edilecek Seha Reyhan Konutlarının satışına başlandı. Toplam 60 konuttan oluşan projede daireler, cazip ödeme koşullarıyla ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor. Temmuz 2016'da teslim edilmesi planlanan projede; her daireye bir adet kapalı otopark, misafir otoparkı, çocuk oyun alanı ve mini basketbol sahası gibi ayrıcalıklar ev sahiplerine sunuluyor. Seha Yapı Genel Müdürü Tuncay Lamcı, "Müşterilerimizin beklentilerini değerlendirerek, standartların üzerinde evler inşa etmeye devam ediyoruz. Üreteceğimiz konutlarda fizibilitelerimizi yaparken yatırımcıları da göz ardı etmiyoruz. Orta vadede önemli kazanımlar elde edebilmeleri için lokasyonlara çok dikkat ediyor ve projelerimizi bu şekilde konumlandırıyoruz. Ayrıca; her projemizde olduğu gibi Seha Reyhan Konutlarına da yenilikçi özellikler yükledik. Taş ve ahşap dokunun bütünleştiği tasarımıyla iddiali olacak daireler, kendine özgü modern mimarisiyle sakinlerine yepyeni bir mutluluk sunacak" dedi. 

Yenilikçi yaşam projelerinin mimarı Seha Yapı güvencesiyle satışa sunulan Seha Reyhan Konutları, Başkent Üniversite Hastanesi, İbis - Nov Hotel ve şehrin cazibe merkezlerine olan yakınlığıyla da dikkat çekiyor.


Yeni Haber Gazetesi


Geri Dön