19 / 03 / 2024

Seha Yapı TOKİ'nin 760 konutluk ihalesini kazandı!

 Seha Yapı TOKİ'nin 760 konutluk ihalesini kazandı!

Firma: Seha Yapı

İttifak Holding’in inşaat şirketi Seha Yapı, TOKİ’nin Kırşehir’deki 760 konut, 1 adet camii, 24 derslikli ilköğretim okulu ile altyapı ve düzenleme ihalesini kazandı...



Türkiye’nin en önemli inşaat şirketlerinden olan ve İttifak Holding’in iştirakleri arasında yer alan Seha Yapı, önemli bir ihaleyi daha kazandı. TOKİ’nin (T.C. Başkabanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) Kırşehirde yaptıracağı 760 konutun ihalesini kazanan Seha Yapı, sözleşmeyi ise 16 Ağustos 2012’de imzaladı. TOKİ’nin “Kırşehir Merkez 760 adet konut, 1 adet cami, 1 adet 24 derslikli İ.Ö. okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi”ni kazanan Seha Yapı, 700 gün içinde projeyi teslim edecek. 46.940.000 TL bedelle ihaleyi kazanan Seha Yapı, bunun için proje çalışmalarına hemen başlayacak.

 

“Kırşehir de Seha Yapı kalitesini görecek”

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan  Seha Yapı  Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun, kurum olarak her zaman kaliteye ve güvenliğe önem verdiklerini, aldıklarını yeni ihahe ile Kırşehir’de de bir proje yapacak olmalarından mutluluk duyduklarını kaydetti. Dursun, “TOKİ projelerinde deneyimli bir şirket olarak bölgenin ihtiyacı olan konutları ve altyapı çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak teslim edeceğiz. Kurumsal standartları olan ve bunu yaptığı her işte başarıyla uygulayan Seha Yapı, Kırşehir’e de önemli bir yaşam alanı kazandıracak. Kırşehir, bu projeyle birlikte Seha Yapı kalitesini görecek.” dedi.

 

444 73 42

www.sehayapi.com


Geri Dön