26 / 04 / 2024

Seha Yapı üst düzey atamalarla yönetim kadrosunu güçlendiriyor!

Seha Yapı üst düzey atamalarla yönetim kadrosunu güçlendiriyor!

Seha Yapı, gerçekleştirdiği üst düzey atamalarla yönetim kadrosunu güçlendiriyor. Geçtiğimiz haftalarda Seha Yapı'ya Genel Müdür olarak atanan Tuncay Lamcı'nın ardından, şirketin Genel Müdür Yardımcılığı görevi için iki önemli atama gerçekleştirildi.



İttifak Hoİding'in inşaat sektöründeki temsilcisi Seha Yapı, gerçekleştirdiği üst düzey atamalarla yönetim kadrosunu güçlendiriyor. Geçtiğimiz haftalarda Seha Yapı'ya Genel Müdür olarak atanan Tuncay Lamcı'nın ardından, şirketin Genel Müdür Yardımcılığı görevi için iki önemli atama gerçekleştirildi. 

Seha Yapı'da Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Birim Müdürü olarak görev yapan Ali Babaoğlu, Seha Yapı Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine getirildi. İttifak Holding İnsan Kaynaklan Direktörü olarak görev yapmakta olan H. Sancak Basa ise, Seha Yapı Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. 


Grup ölçeğinde sürdürülen değişim ve dönüşüme bağlı olarak gerçekleştiri len atamaların mevcut yapıyı daha güçlü hale getirecek önemli adımlar olduğunu belirten Seha Yapı Genel Müdürü Tuncay Lamcı, "Türkiye'deki önemli projelerden birine imza atmak için kolları sıvıyoruz, ilkleri yaşamak ve yaşatmak için çıktığımız bu yolda ekibimizin performansı çok önemli. Seha Yapı olarak biz sadece bina inşa etmiyoruz. 

'Mutluluğun Anahtarı' nı dağıtıyoruz" dedi. 


Konya Pusula Gazetesi


Geri Dön