19 / 04 / 2024

Seha Yapı'dan Konya Selçuklu'ya butik bir proje!

Seha Yapı'dan Konya Selçuklu'ya butik bir proje!

İttifak Holding 'in ulusal inşaat şirketi Seha Yapı, Selçuklu Özlem Mahallesi 'nde 66 konut ve 6 ticari alandan oluşacak “butik ” bir projeye imza atıyor



Temeli yıl sonunda atılacak proje, Seha 'nın Konya Selçuklu bölgesinde başlattığı arazi geliştirme projesinin ilk etabı olacak.

Konya 'daki yenilikçi yaşam projelerinin mimarı Seha Yapı, yıl sonunda temellerini atacağı “butik ” projesi için arsa sahipleriyle anlaşmaya vardı. Seha 'nın, Konya Selçuklu bölgesinde arazi geliştirme projesinin ilk etabı olarak başlatılan çalışma; Özlem Mahallesi 'de 66 konut ve 6 ticari daireden oluşacak. Toplam 4603 m ² 'den oluşan arazide inşa edilecek, 3 blokluk butik proje, Seha Yapı 'nın uzun vadede gerçekleştireceği arazi geliştirme çalışmalarının ilk adımı olacak. 18 ayda teslim edilmesi planlanan daireler 3+1 olarak planlanıyor.

Arsa sahipleriyle kat karşılığı anlaşma sağladıklarını dile getiren Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun; “Konya Selçuklu Bölgesi, artan nüfusunun yanı sıra eğitim, sağlık ve iş merkezlerine yakınlığı ile Konya 'nın yeni çekim merkezi haline geldi. Biz de Seha Yapı olarak bölgede daha önce de pek çok başarılı projeyi hayata geçirdik. Özlem Mahallesi 'nde başlattığımız yeni projemiz bölgede daha önce yaptığımız Mavi Palmiye sitesinden sonra bizden uzun süredir beklenen bir projeydi. Bu proje 8 mahalle bölgesi olarak adlandırılan bölgede arazi geliştirme çalışmalarının başlangıç noktası olacak ” dedi.


Geri Dön