28 / 03 / 2024

Şehit Polis Mustafa Erdoğan Ortaokulu açılışı Kadir Topbaş'ın katılımıyla gerçekleştirildi!

Şehit Polis Mustafa Erdoğan Ortaokulu açılışı Kadir Topbaş'ın katılımıyla gerçekleştirildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ’nin (İBB) Şirketlerinden KİPTAŞ tarafından Başakşehir’de inşa edilen Şehit Polis Mustafa Erdoğan Ortaokulu’nu hizmete alma töreni Başkan Kadir Topbaş 'ın katılımıyla gerçekleşti.



Başkan Kadir Topbaş, KİPTAŞ tarafından 5,5 milyon TL harcanarak Başakşehir’de yapılan Şehit Polis Mustafa Erdoğan Ortaokulu’nu açtı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Şirketlerinden KİPTAŞ tarafından Başakşehir’de inşa edilen Şehit Polis Mustafa Erdoğan Ortaokulu’nu hizmete alma töreni Başkan Kadir Topbaş, İstanbul Milletvekilleri Harun Karaca ve Ünal Kaçır, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirildi.


Açılış Töreninde konuşan Başkan Kadir Topbaş, çocukların dünyadaki yaşıtları ile rekabet içinde yetiştiğini belirterek velilerden çocuklarına örnek olmasını istedi.


İBB olarak eğitime çok büyük destek verdiklerine dikkat çeken Topbaş, KİPTAŞ'ın çeşitli ilçelerde 5 okul daha yapacağını müjdeledi.


Açılışın ardından beraberindekilerle birlikte okulu gezen Başkan Topbaş, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a yapılan okulun kütüphane, akıllı tahta ve projeksiyon cihazı eksiklerinin tamamlanması talimatını verdi ve bundan sonra yapılacak bütün okullarda bu cihazların standart olarak konulmasını istedi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadir Topbaş döneminde İstanbul’a 141,3 milyon TL harcayarak toplam 1.025 derslikli 26 okul kazandırdı. 25 Okul tamamlandı, 1 okulun yapımı devam ediyor.


Van’a 18,6 milyon TL harcayarak İmam Hatip Lisesi yapan İBB, bugüne kadar 143 okula da kapalı spor salonu yaptı. 60 okula daha kapalı spor salonu yapmak için çalışmalar başladı.


KİPTAŞ’ın Başakşehir’e yaptığı Şehit Polis Mustafa Erdoğan Ortaokulu 5 milyon 500 bin TL’ye ml oldu. 33 derslikli okulda 3 laboratuvar ve 380 kişilik kapalı spor salonu bulunuyor. KİPTAŞ, Fatih, Esenyurt ve Zeytinburnu-Sümer Mahallesi’nde olmak üzere 3 ayrı okul daha yapmayı planlıyor.


İBB


Geri Dön