16 / 04 / 2024

Şehit Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz'ın ailesine Alemdar'da ev yapılacak!

Şehit Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz'ın ailesine Alemdar'da ev yapılacak!

Mardin Nusaybin'de terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz'ın ailesi için, yaşadıkları köyde ev yapılacak. Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, ailenin kirada yaşadığı evin kötü şartlarda olduğunu tespit ettiklerini anlattı.



Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ile şehidin babası Dilaver ve annesi Serap Oflaz'ı, Kıbrısçık ilçesi Alemdar köyündeki evlerinde ziyaret ederek başsağlığı dileklerini ilettiklerini söyledi.


Ailenin kirada yaşadığı evin kötü şartlarda olduğunu tespit ettiklerini anlatan Yılmaz, "Köyde satılık bir ev olmadığı için yenisini inşa etmek amacıyla çalışma başlattık. Hazineden arazi temin etmek için görüşmeler yaptık. Gerekli işlemler tamamlandıktan sonra inşaata hemen başlamayı planlıyoruz. Bu yıl sonuna kadar şehidimizin ailesinin, şehidimize yakışır bir evde kalmalarını sağlayacak yapıyı inşallah bitireceğiz." ifadesini kullandı.


Yılmaz, şehit ailelerinin kendilerine emanet olduğunu, her zaman onların yanında olmayı sürdüreceklerini kaydetti.


Nusaybin ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz'ın cenazesi, 25 Mart'ta Bolu'nun Kıbrıscık ilçesinde toprağa verilmişti.


AA


Geri Dön