28 / 03 / 2024

Şehithamil Seyrantepe Konutları'nda sona gelindi!

Şehithamil Seyrantepe Konutları'nda sona gelindi!

Sosyal belediyecilik anlayışıyla projelerini hayata geçiren Şehitkamil Belediyesi'nin, İpekyolu çevresinde evi veya arazisi istimlak edilen aileler için Seyrantepe'de yaptırdığı konutlarda sona gelindi.



Kentsel dönüşüm ile modern bir görüntüye kavuşan Seyrantepe konutlarında sona gelindi. Sosyal belediyecilik anlayışıyla projelerini hayata geçiren Şehitkamil Belediyesi'nin, İpekyolu çevresinde evi veya arazisi istimlak edilen aileler için Seyrantepe'de yaptırdığı konutlarda sona gelindi. Seyrantepe konutlarında son rötuşlar yapılırken, diğer taraftan da çevre düzenlemesi yapılıyor.


Sosyal belediyecilik anlayışıyla projelerini hayata geçiren Şehitkamil Belediyesinin, İpekyolu çevresinde evi veya arazisi istimlak edilen aileler için Seyrantepe'de yaptırdığı konutlarda sona gelindi. 


Seyrantepe konutlarında son rötuşlar yapılırken, diğer taraftan da çevre düzenlemesi yapılıyor. 


ŞEHİTKAMİL'DE KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ DESTEKLİYORUZ 


Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan Seyrantepe konutları, mahalleye daha modern bir görüntü sağlıyor. 

İpekyolu çevresinde evi veya arsası kentsel dönüşümle istimlak edilen ailelere Seyrantepe'de şartsız kurasız konutların verilmesiyle birlikte Şehitkamil Belediyesi, kentsel dönüşümde mağdur etmeyerek, Türkiye'de bir ilke imza atıyor. 


Önümüzdeki günlerde anahtar teslimi yapılacak olan konutların Seyrantepe'yi bir cazibe merkezine dönüştüreceğini belirten mahalle sakini Mehmet İpezer, 7 yıl önce buraya ilk geldiğimiz zamanlarda burası çok kötüydü. 

Yollar yapıldı, binalar yapıldı, sosyal donatılar yapıldı. Bu konutların teslimatı gerçekleştiğinde mahallemiz daha da iyi bir konuma gelecek. 

Toplu konut şehri çevre kirliliğinden kurtarıyor. Bu yüzden kentsel dönüşümü destekliyoruz. Belediyemizin burada yaptığı konutların hızlı bir şekilde tamamlandığına şahit olduk. Şimdi ise konutların çevre düzenlemesi yapılıyor. 

Bu konutların teslimatı önümüzdeki günlerde gerçekleşecek. 

Konutların hak sahiplerine verilmesiyle birlikte, insanlar buraya gelecek ve burası bir cazibe merkezi olacak. 

İnsanların gelmesiyle birlikte, var olan sosyal donatıları yenilerinin eklenerek, daha modern bir mahalle konumuna geleceğiz. 

Mahallemize yaptığı çalışmalardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğluna teşekkür ederim" dedi.


Denge Gazetesi 


Geri Dön