29 / 03 / 2024

Şehitkamil Aydınlar Oto Sanayi Sitesi sahiplerini bekliyor!

Şehitkamil Aydınlar Oto Sanayi Sitesi sahiplerini bekliyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından, ilçe merkezi ve mahalle aralarında bulunan oto tamircileri için yaptırılan Aydınlar Oto Sanayi Sitesinin inşaat çalışmaları sona erdi. Yol asfaltlama çalışmalarının ardından oto tamircileri yeni iş yerlerine taşınacak...




Gaziantep’in Şehitkamil Belediyesi tarafından, ilçe merkezi ve mahalle aralarında bulunan oto tamircileri için yaptırılan Aydınlar Oto Sanayi Sitesinin inşaat çalışmaları sona erdi. Yol asfaltlama çalışmalarının ardından oto tamircileri yeni iş yerlerine taşınacak.


Şehitkamil Belediyesi tarafından oto tamircileri için Aydınlar Mahallesi’ne yaptırılan yeni Oto Sanayi’nde inşaat çalışmaları sona erdi. En kısa sürede yol asfalt çalışmasının da tamamlanmasıyla birlikte Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı’na teslim edilecek. Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı ise, ilçe merkezi ve mahalle aralarında bulunan oto tamircileri, kendi aralarında yapacakları kurayla birlikte yeni iş yerlerine taşınacaklar.


Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Celal Demirpençe, Şehitkamil Belediyesi tarafından kendileri için yapılan yeni Oto Sanayi Sitesi’nin tüm standartlara uygun olduğunu belirterek, “Şehitkamil Belediyemiz tarafından yaptırılan bu sanayi sitemizin inşaat çalışmaları son buldu. Sanayi Setimizin içerisindeki yolların asfaltlanmasıyla birlikte yeri iş yerimize taşınacağız. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, bizler için çok muhteşem bir şekilde iş yerleri yaptırmış. Bunun içinde Başkanımıza desteklerden ötürü çok teşekkür ediyoruz. Artık çok az sayılı günler kaldı yeni iş yerlerimize kavuşmaya” dedi.


Oto sanayi ustası Mehmet Yıldırım ise, “Bugün yeni oto sanayi sitemizi gezdik. İş yerlerimiz hazır bitmiş durumda ve çok güzel iş yeri olmuş. Biz esnaflar olarak böyle bir iş yerini hayal bile edemezdik. Sağolsun Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, bizleri böyle bir oto sanayi sitesine kavuşturdu. Kendisine tüm esnaf arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Şuan oto sanayi sitemizin içerisindeki yolların asfaltlanması kaldı. Asfaltlama çalışmasıyla birlikte yeni iş yerlerimize geçeceğiz” dile konuştu.



Maraş Gündem


Geri Dön