25 / 04 / 2024

Şehitkamil Belediyesi 327 proje ile yeniliklere imza attı!

Şehitkamil Belediyesi 327 proje ile yeniliklere imza attı!

Şehitkamil Belediyesi, yaptığı her çalışmayla büyük beğeni toplarken, Başkan Rıdvan Fadıloğlu öncülüğünde 5 yılda 327 projeyi tamamlayarak, birçok ilk ve yenilikle büyük başarılara imza attı.



'Dülük Baba Tabiat Parkı; Biyolojik Gölet ve Şelale, Şehitkamil Kültür Merkezi, Yüzme Havuzları, Spor Tesisleri, Sosyal Tesisler, Parklar ve Sosyal konutlar' bunların yanında da çöplerin geri dönüştürüldüğü Möp Projesi, Güneş Enerji Paneli Projesi, gibi birçok sosyal projelerle de Şehitkamil Belediyesi, sadece Gaziantep de değil, Türkiye çapında konuşularak ilgi çekiyor. 


Vatandaşın rahatı ve konforu için çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelindeki sıkıntıları çözmek için de yoğun çalışmalar yapıyor. Rıdvan Fadıloğlu, artan nüfus ile en büyük sorunlardan biri haline geleıı konut ihtiyacını karşılamak için, ilçenin çeşitli bölgelerinde sosyal konut çalışmaları yapıyor. Birçok bölge de konut yapan ve yapımlarına devam eden Şehitkamil Belediyesi, Gazikent Mahallesinde, Şiriııevler Mahallesinde, Onat Kutlar Mahallesinde ve Seyrantepe Mahallesinde sosyal konut çalışmaları yapıyor. 


TOKİ ile Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren Şehitkamil Belediyesi, Kentsel Dönüşüm İçin Evini verenlere kurasız ev sahibi olma hakkı sunuyor!


Türkiye'de birçok belediye sosyal konut çalışmaları yaparak konut sorununu çözmeye çalışıyor. Ancak Şehitkamil Belediyesinin Seyraııtepe ve Onat Kutlar Mahallesi'nde yapımı süren Seyraııtepe ve Zeytinli konut projeleri farklı bir özellik ile Türkiye de bir ilk olma özelliğini taşıyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Şehitkamil Belediyesi tarafından evleri istimlak edilen vatandaşlara, Seyraııtepe ve Zeytinli konutlarından kuraya girmeden ve hiçbir şart gözetmeksizin, direk hak sahibi olıııa imkanının sağlanması ile Türkiye de bir ilk gerçekleştiri liyor. 

Dört bir yanda sosyal konut çalışmaları yapan Şehitkamil Belediyesi, yapımı tamamlanan ve son derece modern dizayn edilen Gazi kent Konutlarının satışlarını sürdürmekte. Vatandaş Gazikeııt Konutlarıyla uygun fiyata 3 1 peşin olarak 3+] 150m2 daire sahibi olma imkanına sahip oluyor. Şiriııevler konutlarını ise nitelikli ve kullanışlı olarak 2 11 dizayn eden Şehitkamil Belediyesi, kura çekimlerini bitirdiği Şirinevleri en kısa sürede teslim edecek.

Milliyet


Geri Dön