26 / 04 / 2024

Şehitkamil Belediyesi Güzelyurt Sosyal Tesisi açıldı!

Şehitkamil Belediyesi Güzelyurt Sosyal Tesisi açıldı!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Güzelyurt Mahallesine yaptırılan Güzelyurt Sosyal Tesisi’nin resmi açılışı görkemli bir şekilde yapıldı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Güzelyurt Mahallesi’ne farklı projelere daha imza atacaklarını söyledi.




Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Güzelyurt Mahallesine yaptırılan Güzelyurt Sosyal Tesisi’nin resmi açılışı görkemli bir şekilde yapıldı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Güzelyurt Mahallesi’ne farklı projelere daha imza atacaklarını söyledi.


Şehitkamil Belediyesi tarafından Güzelyurt Mahallesine yaptırılan Güzelyurt Sosyal Tesisinin açılışına AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belediye Başkan yardımcıları, Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Program, Gaziantepli yerel sanatçıların verdiği konserle başladı. Alanı dolduran yüzlerce vatandaş, söylenen şarkılara eşlik ederek, gönüllerince eğlendi. Mahallelerine sosyal tesis açılmasının mutluluğunu yaşayan vatandaşlar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na sevgi gösterisinde bulundu.


GÜZELYURT MAHALLESİ’NDE FARKLI ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ


Programın açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Güzelyurt Mahallesi nüfus yoğunluğu açısından büyük mahallelerimizden bir tanesi. Geçmiş dönemde burada yapılan bir sosyal tesisimiz var ancak mahallenin çok dağınık olması nedeniyle, özelikle bu bölgede oturan vatandaşlarımız muhtarımız vasıtasıyla bizden bir sosyal tesis talep etmişlerdi. Bu bölgedeki nüfus yoğunluğundan ve özellikle konutların çok dip dibe olmasından dolayı yer bulmakta çok büyük zorluk çektik. Yine buradaki muhtarımız ve vatandaşlarımız sayesinde, kamulaştırma yaparak, hem şuanda üzerinde bulunduğumuz alanı sosyal tesise otopark olarak kazandırdık hem de yalnızca bu bölgeye hitap edebilecek şekilde, taziye evi planlayarak burayı yaptık. Bu bölgedeki konutların iki kattan fazla olmamasından dolayı, aslında daha geniş yapma imkanımız vardı. Mevcut bir projeye uyabilmek adına bir katında bayan bir katında erkek olmak üzere iki katlı 400 metrekare alanda ağırlıklı sosyal tesis olarak çözdük ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Tabi Güzelyurt Mahallesi’nde yapılacak çok işimiz var. İnşallah tekrar göreve geldiğimiz süre içerisinde Güzelyurt Mahallesi’nde farklı çalışmalara daha imza atacağız. Ben bu sosyal tesisimizin tüm Güzelyurt Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


MEDENİYET YARIŞINDA ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ OLDUKÇA İYİ ADIMLAR ATMIŞTIR


Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın ise şunları söyledi:


“Bugün Şehitkamil Belediyemizin hizmete sunduğu Güzelyurt Sosyal Tesisi’nin açılışı için burada bulunuyoruz. Tabi bu tür sosyal tesislerin açılışı hepimizi sevindiriyor ve gururlandırıyor. İnsan peyderpey yaşarken, kamil insan olmak hedefi vardır. Ancak toplumsal hedef ise medeniyettir. Medeniyet yarışında varılan hiçbir kural, hiçbir mevki nihai değildir. Varılan medeniyet yarışındaki o mevkilerinin de ilerisi daha güzeli vardır. Gaziantep’te görülüyor ki Belediyeler artık, şehrin her noktasına hizmeti götürüyor. Doğumdan başlayıp taziyesine kadar Belediyelerimiz halkımızın hizmetine kucak açıyor. Medeniyet yarışında Şehitkamil Belediyesi oldukça iyi adımlar atmıştır. Ben Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nu ve ekibini yapmış olduğu bu hizmetlerden dolayı tebrik ediyorum ve bu sosyal tesisimizin de sizlere hayırlı olmasını diliyorum.”


GÜZELYURT'LU KARDEŞLERİME YAKIŞIR BİR TESİS


AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin ise şöyle konuştu:


“Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve bütün ekibine, ismi gibi güzel olan Güzelyurt Mahallesi’ne bu sosyal tesisi kazandırdıkları için öncelikle çok teşekkür ediyorum. Rıdvan Başkanımız bu şehrin değişiminde, gelişiminde ve büyümesinde birçok önemli çalışmalar yapmıştır. Başkanımızın ayrıca bir özelliği iyi iş yapar, kaliteli iş çıkarır ve estetiğe çok önem verir. Daha sosyal tesisimizin içerisini görmeden ne kadar güzel bir tesis olduğunu dışından anlayabiliyoruz. Bu sosyal tesisimizin siz değerli hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bundan sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na geldiğim süre içerisinde benimde Güzelyurt Mahallesi’ne hizmet yapmak boynumun borcu olacaktır. Allah’ın izniyle gücümüzü birleştireceğiz ve sizlerin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz.”


Yapılan açılış konuşmalarının ardından, AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belediye Başkan yardımcıları, Meclis üyeleri Güzelyurt Sosyal Tesisinin açılışı gerçekleştirdi.



Şehitkamil Belediyesi


Geri Dön