25 / 04 / 2024

Şehitkamil Çamlıca'daki metruk bina ne zaman yıkılacak?

Şehitkamil Çamlıca'daki metruk bina ne zaman yıkılacak?

Çamlıca Mahallesi'nde bulunan harabe halindeki bina, çöp atıklarının ve madde bağımlılarının meskeni haline geldi. Şehitkamil Caddesi üzerinde yer alan harabe halindeki bina vatandaşların tepkisini çekiyor.



Çamlıca Mahallesi'nde bulunan harabe halindeki bina, çöp atıklarının ve madde bağımlılarının meskeni haline geldi. 


Çamlıca Mahallesi, Şehitkamil Caddesi üzerinde yer alan harabe halindeki bina vatandaşların tepkisini çekiyor. Harabe binanın Kentsel Dönüşüm çalışmaları sırasında yıkıma uğradığını ifade eden mahalle sakinleri, "Yandaki binanın yıkım sırasında zarar görmesi ihtimalinden dolayı yıkım gerçekleştirilemedi. Bina o zamandan beri atıl vaziyette bulunuyor. Zamanla bazı kimseler binaya gelerek uyuşturucu madde kullanmaya başladı. Caddedeki aydınlatmaların bir kısmı çalışmadığı için bu kişiler harabeye rahatça girip çıkıyorlar. Evlere yakın olan harabede uyuşturucu madde kullanılıyor olması haliyle bizlere tedirgin ediyor. Zaten aydınlatma sisteminin bir kısmının çalışmadığı sokakta böyle bir durumun olması bizleri rahatsız ediyor" diye konuştular. 


BİNANIN YIKILMASINI İSTİYORUZ 

Harabenin terk edilmiş vaziyette olması nedeniyle çöp atıklarının hedefi olduğunu söyleyen mahalle sakinleri, "Her geçen gün binanın içerisindeki atıkların miktarı artıyor. 

Bazı günler harabenin içindeki çöpler yakılıyor. Harabeden etrafa yayılan kötü kokudan rahatsız oluyor. Belediyeden binayı bir an önce yıkmasını istiyoruz" diye konuştular. 


Gaziantep Hakimiyet


Geri Dön