19 / 04 / 2024

Şehitkamil Uzay Çatılı Pazar Yeri yükseliyor!

Şehitkamil Uzay Çatılı Pazar Yeri yükseliyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından İncilikaya Mahallesi’nde hayata geçirilen uzay çatılı pazar yerinin inşaatı hızla yükseliyor.




İncilikaya Mahallesi’nde vatandaşların ihtiyacını karşılayacak uzay çatılı pazar yeri inşasına başlayan Şehitkamil Belediyesi, çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. 2 bin 60 metrekare alan üzerinde kurulan pazar yerinin içerisinde WC ve zabıta kontrol odası bulunacak. Çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini dile getiren İncilikaya Mahalle Muhtarı Mustafa Akgün, mahallede yaşanan pazar yeri sıkıntısının kısa süre sonra çözüleceğini söyledi.


Sağlanan hizmetlerin mahalleli açısından memnuniyet verici olduğunu kaydeden Muhtar Mustafa Akgün, şunları söyledi:


“Geçtiğimiz günlerde Şehitkamil Belediyemiz tarafından mahallemizde inşaatına başlanılan uzay çatılı pazar yeri, hızlı bir şekilde yükseliyor. İnşallah en kısa sürede inşaatı tamamlanır ve halkımızın hizmetine sunulur. Eskiden pazar konusunda birçok kez mahalle sakinlerimiz sıkıntı yaşıyordu. Mahalle aralarına kurulan pazar, çevre kirliliğinin yanı sıra birçok farklı sıkıntılara yol açıyordu. Belediyemiz tarafından mahallemize yapılan uzay çatılı pazar yeri ile birlikte bu sıkıntılar ortadan kalkacak. Şehitkamil Belediyemiz, her konuda mahallemize hizmet getirmeye gayret gösteriyor. Mahallemize kurulan bu pazar yerinin de tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Mahallemize verilen hizmetlerden ötürü de Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum.”


 


ÇALIŞMALAR GERÇEKTEN ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE İLERLİYOR


Mahallelerine uzay çatılı pazar yerinin yapılmasından dolayı mutlu olduklarını dile getiren mahalle sakinleri ise şu ifadeleri kullandı:


“Şehitkamil Belediyemiz tarafından mahallemize çok güzel bir pazar yeri yapılıyor. Çalışmalar gerçekten çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Allah, Belediye Başkanımızdan ve muhtarımızdan razı olsun. Onların sayesinde güzel bir pazar yerine sahip oluyoruz. Bundan sonra alışverişlerimizi daha temiz bir ortamda yapacağız. Mahalle sakinleri olarak bu pazar yerinin yapılmasından dolayı memnunuz. Yapılan çalışmalarla birlikte pazar yerinin en kısa sürede hizmete gireceğine inanıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.”



Şehitkamil Belediyesi



Geri Dön