26 / 04 / 2024

Şehitkamil'de konut başvuruları başladı!

Şehitkamil'de konut başvuruları başladı!

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde dar gelirli vatandaşların konul ihtiyacını karşılamak için yapılan 2+1 konutların başvurusu başladı. Belediyeye gelen vatandaşlar ev sahibi olma umuduyla uzun kuyruklar oluşturdu...




Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde dar gelirli vatandaşların konul ihtiyacını karşılamak için yapılan 2+1 konutların başvurusu başladı. Sabah erken saatlerde belediyeye gelen vatandaşlar ev sahibi olma umuduyla uzun kuyruklar oluşturdu.

Şehitkamil Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşların konul sahibi olması için 3 ayrı bölgede yapılan konut çalışmalarında ilk olarak Şirinevler bölgesindeki 2+1 konutların başvuruları yapılmaya başlandı. 15 Ağustos 16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek başvuruların ilk gününde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 12 bin TL peşin ve ayda 395 TL taksitle ödenecek olan konutlar için ilk günden binlerce başvuru gerçekleştirildi. Şehitkamil Belediyesi tarafından vatandaşların başvurularda bir sıkıntı yaşanmaması için özel yaptırdığı alanda numara sırası alınarak işlemler gerçekleştirilmeye başlandı.

KONUTLAR 59 BİN 400 TL'YE SATILIYOR
Şehitkamil Belediyesi, dar gelirli vatandaşlar için uygun ödeme koşullarıyla sahip olabilecekleri 2+1 konut projesini tamamlayarak hak sahiplerine teslim edecek. Her bir dairenin 59 bin 400 TL'den satışa sunulacağı projede vatandaşlar kira öder gibi her ay 395 TL ödeyerek ev sahibi olacaklar. Konutlar asgari barınma ihtiyacını karşılayan ve tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde tasarlandı.
Sabahın erken saatlerinde ev sahibi olmak için Şehitkamil Belediyesi'ııde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, yapılan konutların kendileri için bulunmaz fırsat olduğunu dile getirdi.
Şehitkamil'de konut başvuruları başladı

Olay Ankara

Geri Dön