29 / 03 / 2024

Şehitkamil'de yeni imar alanlarının uygulaması yapılıyor!

Şehitkamil'de yeni imar alanlarının uygulaması yapılıyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, göreve gelirken ‘imar alanlarının uygulaması’ konusunda verdikleri sözü tutmak adına çalıştıklarını söyledi.



Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, göreve gelirken ‘imar alanlarının uygulaması’ konusunda verdikleri sözü tutmak adına çalıştıklarını söyledi. Fadıloğlu, “Gaziantep’te yeni imar alanından çok, planlaması yapılmış imar alanlarının uygulamasının gerekliliğini her zaman vurguluyoruz” dedi.


Şehitkamil Belediyesi, hızla büyüyen Gaziantep’in gelişimine önemli katkılar sunmayı sürdürüyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, göreve geldiği zaman verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Göreve geldiği dönemde ‘imar alanlarının uygulaması’ konusunda verdikleri sözün gereğini yerine getirmek adına tüm gayretleriyle çalıştıklarını dile getiren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, daha yaşanabilir modern bir ilçe oluşturacaklarını söyledi. Başkan Fadıloğlu, Gazikent ve Belkız Mahallesi’nin birleşim noktasında yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamada bulundu.


"Çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz"

Gazikent ve Belkız Mahallesi’nin birleşim noktasında bulunan alanda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, en kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını kaydetti. Yeni imar alanından çok, yapılmış imar alanlarının uygulamasını önemsediklerini dile getiren Fadıloğlu, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Fadıloğlu, “Bir yandan KÜSGET-Araban istikameti, diğer yandan otoyolun olduğu alanın arasında kalan bölgede, Gazikent ve Belkız Mahallesi’nin uç kısmındayız. Bizim bir taahhüdümüz vardı. Görev süremiz içerisinde imar planı yapılmış bölgelerin uygulamalarını, yollarını yapıp, alt yapıyı hazırlayacak şekilde teslim edeceğiz, demiştik. Bizim hazırlamış olduğumuz bölgelerden bir tanesi de Belkız bölgesi. Bir ucu otogara dayanan bu noktada Gazikent ile otogar arasında kalan bölgenin şu anda yol çalışmalarını yapıyoruz. Çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Yılsonu itibariyle burayı da altyapı kuruluşlarına devredecek hale getireceğiz. Gaziantep’te yeni imar alanından çok, planlaması yapılmış imar alanlarının uygulamasının gerekliliğini her zaman vurguluyoruz. Bunun da gerçekleştirilmesi için ekip arkadaşlarımızla çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.


"Bu ekibin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum"

Ekip çalışmasının ve vatandaş desteğinin önemine işaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ekibinin çalışmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Fadıloğlu, “Planlama çalışmasından, şuanda yol işlemini yapan müteahhit firmanın elemanlarına kadar herkese yürekten teşekkür ediyorum. Bu ekibin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hakikaten özverili çalışmalar neticesinde bu noktaya geldik. Diğer taraftan vatandaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Planlama aşamasında onların desteğiyle burayı en hızlı şekilde bu noktaya getirdik. İnşallah en kısa sürede milletimizin hizmetine sunmuş olacağız. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.


Milliyet 



Geri Dön