29 / 03 / 2024

Şehitkamil'de Zeytinli Konutları hızla yükseliyor!

Şehitkamil'de Zeytinli Konutları hızla yükseliyor!

Selimiye Mahallesi’nde kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara, Şehitkamil Belediyesi tarafından Zeytinli konutları hızlı bir şekilde yapılıyor. İnşaat çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdüğü Zeytinli Konutları, kısa sürede sahiplerini bulacak...



Selimiye Mahallesi’nde kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara, Şehitkamil Belediyesi tarafından Zeytinli konutları hızlı bir şekilde yapılıyor. İnşaat çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdüğü Zeytinli Konutları, kısa sürede sahiplerini bulacak.


İlçe genelinde yapmış olduğu konutlarla vatandaşların konut ihtiyacını her geçen gün azaltan Şehitkamil Belediyesi, kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara yeni konutlar yapmaya devam ediyor. Selimiye Mahallesi’nde yapımı devam eden 2+1 Zeytinli Konutlarındaki 3 bloğun inşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor. Vatandaşlara, doğalgazlı, asansörlü, Oyun alanlarının olduğu nitelikli bir mekan sunmak için ellerinden gelen gayreti gösteren Şehitkamil Belediyesi, hızla yükselen konutların kısa sürede bitirilmesini amaçlıyor.


Yapılan konutlarla daha modern bir mahalle statüsüne dönüşeceğini dile getiren Selimiye Mahalle Muhtarı Cemal Cıncık, “Mahallemizde kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlarda, vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılamak adına Şehitkamil Belediyemiz tarafından yeni binalar yapılıyor. Kısa bir zaman önce başlayan Zeytinli Konutlarının inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Yapılan konutlarla birlikte mahallemiz daha da modernleşmeye ve güzelleşmeye başlıyor. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak olan doğalgazlı, asansörlü, depreme dayanıklı kaliteli binalar olacak. Vatandaşlarımız son derece modern ve güzel bir mekanda yaşama imkanına sahip olacaklar. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na yapmış olduğu bu hizmetlerden dolayı şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.



Milliyet 



Geri Dön