28 / 03 / 2024

Şehitkamil'e 22 bin metrekarelik park!

Şehitkamil'e 22 bin metrekarelik park!

Şehitkamil Belediyesi, yeni yerleşim bölgesinde yer alan Fıstıklık Mahallesi’ne çok önemli yatırımlar gerçekleştiriyor. Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Fıstıklık Mahallesi’ne yaklaşık 22 bin metrekare alan üzerinde park yapılıyor.




Şehitkamil Belediyesi, yeni yerleşim bölgesinde yer alan Fıstıklık Mahallesi’ne çok önemli yatırımlar gerçekleştiriyor. Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Fıstıklık Mahallesi’ne yaklaşık 22 bin metrekare alan üzerinde park yapılıyor. Parkta; iki adet basketbol sahası, kum havuzu, çocuk oyun alanları, spor aletleri yürüyüş parkuru, engelli merpeni, oturma bankları ve otopark alanları bulunuyor. Çevre düzenlemesi, çimlendirme ve yetişkin ağaç dikiminin ardından hizmete açılan park, vatandaşı mutlu etti. Mahalleli, sağlanan hizmetler dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.


 


VATANDAŞIMIZ STRESİNİ ATACAK


Mahallelerine çok fonksiyonlu bir park yapıldığını belirten mahalle sakini Ali Güler, “Şehitkamil Belediyemiz, mahallemize çok büyük bir park yaptı. Parkımızın içinde oyun alanları, oturma alanları, oyun sahaları, koşu alanları gibi alanlar var. Vatandaşımızın burada çocuğuyla gelip istirahatini yapacağı güzel bir park alanı oldu. Parkın yapılmasından dolayı Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Mahallemizde bir park sorunu vardı. Mahallemizde hızlı bir nüfus artışı var. Vatandaşlarımız bu parkı istiyordu. Bu parkın yapılmasıyla mahallemiz ayrı bir güzellik kazandı. Vatandaşımızın stresini atabileceği güzel bir alan oldu” diye konuştu.


 


ŞEHİTKAMİL’DE ÖRNEK BİR PARK OLDU


Mahallelerine çok güzel bir park yapıldığını dile getiren mahalle sakini Bilgin Sökmen, “Sabah ve akşam parkta yürüyüş yapılıyor. Çocuklar oyun alanlarında oynuyor. Aileler burada çaylarını içiyor, yemeklerini yiyor. Parkın yapılmasıyla mahallemizde bambaşka bir ortam oluştu. Şehitkamil’de örnek bir park oldu. Mahallemizin altyapı çalışmaları tamamen bitti. Allah, Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve ekibinden razı olsun. Mahallemize örnek bir proje yapıldı. İnsanlar, bu alanları kullandıkça güzelliğini görüyor. Bence Gaziantep’te böyle güzel bir park yok. Parka yetişkin ağaçlar dikildi. Çok güzel olmuş” şeklinde konuştu.


 


ÇOCUKLAR MUTLU OLDU


Parkı kullanan çocuklar, çok güzel bir park yapıldığını söyledi. İçerisinde ihtiyaç duydukları her şeyin bulunduğunu ifade eden çocuklar, parkta çok keyifli anlar yaşadıklarını kaydetti. Arkadaşlarıyla birlikte keyifli vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan çocuklar, parkın yapımı dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.



Şehitkamil Belediyesi



Geri Dön