23 / 04 / 2024

Şehmus Günaydın'dan Taşköprü’ye doğalgaz sözü!

Şehmus Günaydın'dan Taşköprü’ye doğalgaz sözü!

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Taşköprü'yü ziyaret ederek çalışma devam eden İl Özel İdaresi yatırımlarını inceledi, Vali Günaydın, doğalgazı Taşköprü’ye önümüzdeki süreçte muhakkak getireceklerinin müjdesini verdi.




Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Taşköprü'yü ziyaret ederek çalışma devam eden İl Özel İdaresi yatırımlarını inceledi.

Hükümet Konağı önünde Taşköprü Kaymakamı Zafer Coşkun ve Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan tarafından karşılanan Günaydın, ilk olarak Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ın göreve geldikten kısa bir süre sonra hizmete geçirdiği Lostra Salonu’nu ziyaret edip, siftah yapmayan ayakkabı boyacısı Fikret Güngör’e ayakkabısını boyattı.

Daha sonra ise esnafları ziyaret edip bir kahvehanede vatandaşlarla ve esnaflar sohbet edip istek ve sorunlarını dinleyen Vali Günaydın’da Taşköprülü vatandaşlar yaptığı bu ince davranış ve ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.

Taşköprülü esnafın ilçelerine doğalgaz istemesinin ardından ise Vali Günaydın, doğalgazı Taşköprü’ye önümüzdeki süreçte muhakkak getireceklerinin müjdesini verdi.

Günaydın daha sonra bitme aşamasına gelmesine rağmen tamamlanamayan ve yeniden ihalesi yapılan Kültür Merkezi inşaatı ile son aşamaya gelen İmamhatip Ortaokulu inşaatını ziyaret ederek müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.

Günaydın ayrıca yapımına başlanacak olan Yeni Taşköprü Devlet Hastanesi’nde devam eden hafriyat çalışmalarını inceledi.

Eksikliklerin bir an önce giderilmesi konusunda müteahhit firma sorumlusuna ikazda bulunan Vali Günaydın, kısa sürede öğrencilerin yenil okullarına geçmesi talimatını verdi.

Vali Günaydın daha sonra ise Taşköprü’nün en bozuk köy yollarından biri olan Masatlar-Donalar grup yolunda start alan ve bu yıl 3.8 km’si tamamlanıp önümüzdeki yıl ise tamamı sıcak asfalt olacak olan çalışmaları ziyaret etti.

Günaydın, daha sonra ise Taşköprü’den ayrıldı.



Taşköprü Belediyesi


Geri Dön