24 / 04 / 2024

Şehri Şahane Konutları teslim tarihi!

Şehri Şahane Konutları teslim tarihi!

Firma: MHM Yavuz Group İnşaat

Proje: Şehri Şahane Konutları

MHM Yavuz Group İnşaat tarafından hayata geçirilen Şehri Şahane Konutları projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Şehri Şahane Konutları teslim tarihi haberimizde yer alıyor.



Şehri Şahane Konutları projesinde cep sineması, Türk hamamı, otopark, çocuk oyun alanları, fitness center, kamelyalar, suni şelale, mini AVM, cep sineması, süs havuzu, bisiklet yolu gibi sosyal imkanlar yer alıyor.


Şehri Şahane Konutları projesi 7 blok şeklinde yükseliyor. Toplam 25 bin metrekare alan üzerinde yer alan proje 470 adet daireden oluşuyor.


Şehri Şahane Konutları projesi Kastamonu İl'inde yükseliyor. Projede peşinatsız 60 ay vade kampanyası 28 Şubat' a kadar devam edecek.


Şehri Şahane Konutları projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Şehri Şahane Konutları' nın teslim tarihi 2016 yılının sonu olarak belirlendi. Projedeki daireler 81 bin TL' den başlıyor ve 379 bin TL' ye kadar yükseliyor. 


Kastamonu  Şehri Şahane Konutları  iletişim

Tel: 444 2 991

Web: http://www.sehrisahhane.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön