23 / 04 / 2024

Şehrin Geleceği Geleceğin Şehri Kentsel Dönüşüm Zirvesi 18 Eylül'de başlıyor!

Şehrin Geleceği Geleceğin Şehri Kentsel Dönüşüm Zirvesi 18 Eylül'de başlıyor!

Şehrin Geleceği Geleceğin Şehri Kentsel Dönüşüm Zirveleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Dünya Yerel Yönetim ve Dünya Yerel Yönetim ve Demokrasi Akademisi Vakfı'nın katkılarıyla düzenleniyor...



Yönetim ve Demokrasi Akademisi Vakfı WALD Yönetim Kurulu Başkanı   Mehmet Duman , İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, (İSTAÇ) Hafriyat Müdürü  Fatih Karaca, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sit Alanları Alan Yönetimi Başkanı Dr. Mimar Halil Onur, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, İSTAÇ Genel Müdürü Osman Akgül ve Çevre Şehircilik Bakanlığından dahil olacak isimler. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın  ve  Dünya Yerel Yönetin ve Demokrasi Akademisinin (WALD) Katkılarıyla düzenlenen Şehrin Geleceği Geleceğin Şehri Bilinçli Kentsel Dönüşüm Zirveleri; Son yılların en büyük devlet projesi olan kentsel dönüşümün bugüne kadar ele alınmamış farklı yönlerini dile getiren, yaşanan sorunların ve uygulanan çözümlerin paylaşıldığı Kentsel Dönüşüm Sürecinde ki tüm muhatapların söz sahibi olacağı, bilinçlendirmeyi artırmak üzere programlanmış zirvelerdir.


 Süreçte sorun konuşulmaktan çıkıp çözüm adına yapılanlar, örnek uygulamalar ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın üzerinde durduğu  Yeşil Dönüşüm ve Kentsel Dönüşümde Enerji verimliliğinin de  paylaşılacağı zirve uzun süre konuşulacak. Değişimler ve dönüşümler, her zaman zorlu ve hassastır. Bu süreçte hem basının hem de işleyişin içinde olacak firmaların bilinçlendirilmesi ve farkındalığın artırılması amaçlanmıştır.


Şehirlerin Geleceği, Geleceğin Şehirleri Zirveleri;

İstanbul:18.09.2014

Kayseri:06.11.2014

İzmir:08.01.2015

Adana:05.03.2015

Ankara:07.05.2015

Antalya:05.06.2015


www.sehringelecegigeleceginsehri.com



Geri Dön