19 / 04 / 2024

Şehrin yanı başında ama doğayla iç içe evler!

Şehrin yanı başında ama doğayla iç içe evler!

Şehrin yanı başında ama ağaçlar arasında doğayla iç içe yaşamayı kim istemez?



Şehrin gürültüsü, kargaşası ve koşuşturmasından uzak bir hayat birçok kişinin hayallerini süsler. Hafta Sonu dergisi, birçok kişinin hayal ettiği gibi, doğa ile iç içe yaşayan ünlü isimleri sayfalarına taşıdı

Ağaçlar arasında, bahçeli, doğayla baş başa bir evde yaşamak, hemen herkesin hayalidir. Sabah uyandığınızda mis gibi, tertemiz bir hava dolar ciğerlerinize. Yeni bir gün, sizin için daha o anda bir başka gülümser yüzünüze. Şehrin gürültüsünden, keşmekeşinden uzak, sessizliği dinlersiniz çoğu zaman. Böyle bir yerde yaşamak, stresi çıkartır hayatınızdan. Daha dingin, daha mutlu ve hepsinden önemlisi daha sağlıklı olursunuz.

KENDİ TASARIMI
Mimar Murat Atabarut ile eşi Arzu Hanım Mahmut Şevket Paşa´daki evlerinden doğayla iç içe yaşıyor. Murat Bey´in tasarladığı ev pek çok kişinin hayallerini süsleyen türden.

ALİ BABA´NIN ÇİFTLİĞİ
Fenerbahçe Spor Kulübü´nün Eski Başkanı Ali Şen´in Bodrum´daki muhteşem çiftliğini bilmeyen yoktur. Şen, yılın büyük bölümünü çiftliğinde geçiriyor.

STRESTEN UZAK
Fransız GL Events Group´un Türkiye oluşumunun ortağı Orhan Sanus ile eşi Ebru Sanus da Cumhuriyet Köy´de şehrin keşmekeşinden uzak, stressiz bir hayat sürüyor.

GÖCEK´TE BİR ADA
Eski medya patronu Erol Simavi´nin eşi Belma Simavi, yılın hemen hemen yarısını Göcek´te sahibi olduğu Domuz Adası´nda doğayla baş başa geçiriyor. Muhteşem bir eve sahip Belma hanım, adada konuklarını ağırlamaktan büyük keyif alıyor.

ORGANiK HAYAT
Manken Tuğçe Güder ve eşi Uğur Karas Yalova´da yaşıyor. Çift,  tüm ihtiyaçlarını, yetiştirdikleri  organik  ürünlerle karşılıyor.

EVGiN´iN GENÇLiK SIRRI
Şarkıcı Erol Evgin de Polonezköy´de oturan ünlü isimlerden. Çok büyük, bahçeli bir evde oturan Evgin´in genç kalma sırrı, doğayla iç içe yaşaması olsa gerek.

ŞARKILAR BURADA YAZILDI
Megastar Tarkan da birkaç yıl önce şehirden kaçıp Beykoz Öğümce Köy´ünde bir çiftlik evi satın almıştı. Ünlü şarkıcı son albümündeki birçok parçayı bu evinde üretmiş.

RENGARENK BALIKLAR YÜZÜYOR
İşadamı Altuğ Başar ile eşi Aslı Başar, Polonezköy´deki muhteşem evlerinde yeşille iç içe olmanın huzurunu yaşıyor. Şehirle yan yana olup bir o kadar uzakta olmanın keyfini çıkaran çiftin bahçesinde, rengarenk balıkların yüzdüğü bir gölet bile var.
Milliyet/Serkan Bal


Geri Dön