20 / 04 / 2024

Şehrizar Konakları Altunizade'de 3 milyon 500 bin TL'ye!

 Şehrizar Konakları Altunizade'de 3 milyon 500 bin TL'ye!

Firma: Gap İnşaat

Proje: Şehrizar Konakları

Üsküdar Altunizade'de inşa edilen Şehrizar Konakları'nda yüzde 25 peşinat ödendiğinde 6 ay taksit imkanı sağlanıyor...



Şehrizar Konakları'nda fiyatlar; 1 milyon 950 bin TL ile 3 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Yüzde 25 peşinat ödendiğinde 6 ay, yüzde 35 peşinat ödendiğinde 9 ay, yüzde 50 peşinat ödendiğinde ise 12 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.


Gap İnşaat tarafından hayata geçirilen Üsküdar Şehrizar Konakları'nda; yarı olimpik yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, Türk hamamı gibi imkanlar mevcut.


İstanbul bitkilerinden oluşan bahçeleri ile sosyal etkinlik alanları, kentin stresinden ve yoğunluğundan uzaklaşmak isteyenler için tasarlanıyor. Şehrizar Konakları'nın yanıbaşında büyük bir koru yer alıyor. Ve kişiye özel  İstanbul bitkileri ve çiçeklerleriyle donatılıyor.  Ve koruda, İstanbul'un bitkileri olan Akçaağaç, Huş, Katalpa, Erguvan, Manolya, Süs Kirazı, Oya ağacı, Süs elması gibi bitkiler yer alıyor. 


Bireysel özgürlükleri ön plana çıkaran mimarisiyle, detayı önemseyen, bireysel vakit geçirme fırsatı veren özel bahçe alanlarıyla yeni yaşam kuranlara eşlik eden Şehrizar Konakları'nda; yangın, gaz kaçağı, su basması, hırsızlık gibi tehlikelere karşı anında devreye giren otomatik güvenlik sistemi bulunuyor.


Haziran 2013'te teslim edilecek olan projede konutlar 180 metrekare ile 626 metrekare arasında değişiyor.

0216 557 90 10

http://www.sehrizar.net



projeye sor



Geri Dön