19 / 04 / 2024

Şekerbank Metrocity'deki ofislerini yeniden satışa çıkardı!

Şekerbank Metrocity'deki ofislerini yeniden satışa çıkardı!

Şekerbank, mülkiyetinde bulunan ihtiyaç fazlası 11 adet gayrimenkulü, teklif alarak açık artırma ya da pazarlık yöntemiyle satışa çıkardı. Her bir gayrimenkul için 50 bin TL geçici teminat bedeli alınıyor.




Şekerbank, mülkiyetinde bulunan ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri, teklif alarak açık artırma ya da pazarlık yöntemiyle satışa çıkardı. Her bir gayrimenkul için 50 bin TL geçici teminat bedeli alınıyor. 


Şekerbank'ın satışa çıkardığı 11 gayrimenkul arasında, İstanbul Levent'tteki Metrocity İş Merkezi'nde 5 ofis, Beyoğlu Gümüşsuyu'nda dükkan ve ofis katları, Tophane'deki iş hanında dükkan ve ofis katı, Kadıköy Ziverbey'de dükkan ve daireler yer alıyor. Şekerbank Metrocity'deki ofislerini yeni binasına taşınması sebebiyle, bu yıl şubat ayında satışa çıkarmıştı. Kalan ofisler yeniden satışa sunuldu.


İsteklilerin alım bedelini ihtiva eden tekliflerini, ŞEKERBANK T.A.Ş. Genel Müdürlük Emniyet Evleri Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:1A, Kağıthane / İSTANBUL adresine 12 Ekim 2015 tarih, saat 17.00’ye kadar bizzat müracaat ederek ya da posta yolu ile göndermeleri gerekiyor.



Şekerbank Metrocity deki ofislerini yeniden satışa çıkardı!

Şekerbank Metrocity deki ofislerini yeniden satışa çıkardı!




ŞEKERBANK T.A.Ş.

Organizasyon, Satın Alma ve İnşaat Müdürlüğü

Emniyet Evler Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:1A, Kağıthane/İSTANBUL

Tel : 0-212-3197000 – Dahili: 7090 -7097 ve 7091

www.sekerbank.com.tr



Geri Dön