16 / 04 / 2024

Şekil İnşaat, sıhhi tesisat ve altyapı hizmeti veriyor!

Şekil İnşaat, sıhhi tesisat ve altyapı hizmeti veriyor!

Sıhhi tesisat ve altyapı işleri yaptıklarını söyleyen Şekil İnşaat firma sahibi Mehmet Gönül, 2011 yılından bu yana Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) firmalara hizmet verdiklerini kaydetti.



Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi çarşı merkezinde kurdukları firmalarında sıhhi tesisat ve altyapı işleri yaptıklarını söyleyen Şekil İnşaat firma sahibi Mehmet Gönül, 2011 yılından bu yana Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) firmalara hizmet verdiklerini kaydetti. 


Temiz ve atık su borusu, boya, tamirat fayans, polietilen boru kaynağı ve tel çit işleri yaptıklarını anlatan Gönül, inşaat malzemeleri satışlarının da olduğunu bildirdi. Osmaniye OSB'de bu hizmetleri veren tek firma olduklarını ifade eden Gönül, "Toplam 10 kişilik bir ekibimiz var. İki katlı binamızda toplam 180 metrekare alanda faaliyet gösteriyoruz" dedi. 


"Bazı ek parçaların üretimini yapmayı planlıyoruz" 


Gönül, 'Önümüzdeki dönem hedeflerinden de bahseden Mehmet Gönül, bazı ek parçaların üretimini yapmayı planladıklarını vurguladı. Elektrofizyon parçalarının üretimini yapabilmek için çalışmalarımız var.' dedi. 



Dünya Bölge


Geri Dön