19 / 03 / 2024

Aslan Çimento, 22 Haziran'da olağanüstü genel kurul toplantısı yapacak!

 Aslan Çimento, 22 Haziran'da olağanüstü genel kurul toplantısı yapacak!

Aslan Çimento A.Ş. 22 Haziran 2012 Cuma günü olağanüstü genel kurul toplantısı yapacağını bildirdi



Aslan Çimento A.Ş. tarafından yapılan 2012 yılı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Hakkında açıklama şöyle;


GÜNDEM:

"22.06.2012 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEMİ


1.Başkanlık panının oluşturulması

2.Divanın imzaya yetkili kılınması

3.Esas sözleşmenin 2,6,7,9,10,12,14,15,17,18,19,22,26,27,28,31,37,38 ve 39'uncu maddelerinin değiştirilmesi hususunun görüşülerek karara bağlanması

4.Yönetim Kurulu Üye adedinin ve görev sürelerinin belirlenmesi, belirlenen üye adedine göre seçim yapılması, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelerinin belirlenmesi

5.Yönetim Kurulu üyelerinin ücretlerinin tespiti,

6.Dilek, temenniler ve kapanış.


   EK AÇIKLAMALAR:

ASLAN ÇİMENTO ANONİM ŞİRKETİ

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN


Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı  22 Haziran 2012 Cuma  günü saat 11:30' da Cami Mahallesi Kaplan Cad. No: 149  41700 Darıca / Kocaeli adresinde yapılacak ve aşağıdaki gündem maddeleri görüşülecektir.

Pay senetleri Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) düzenlemeleri çerçevesinde kaydileştirilmiş olan ortaklarımız, kendilerini MKK düzenlemelerine göre Genel Kurul Blokaj Listesine kayıt ettirerek alacakları giriş kartları ile Genel Kurul Toplantısına katılabileceklerdir. MKK nezdinde kendilerini Blokaj listesine kaydettirmeyen pay sahiplerimizin toplantıya katılmalarına kanunen imk n bulunmamaktadır.

Pay senetlerini fiziki olarak elinde bulunduran ve henüz kaydileştirmeyen pay sahiplerimiz de pay senetlerinin kaydileştirilmesi şartı aranmaksızın Türk Ticaret Kanunu hükümleri çerçevesinde pay senetlerini bloke ettirmek suretiyle kendilerini Genel Kurul Blokaj Listesi'ne kayıt ettirerek alacakları giriş kartları ile Genel Kurul toplantısına katılabileceklerdir. Bu çerçevede Genel Kurul Blokaj işlemleri için Şirketimiz adına blokaj ve kaydi işlemleri yürüten, OYAK Yatırım Menkul Değerler A.Ş'ne başvurarak blokaj işlemlerini yaptırabileceklerdir.

21.07.2011 tarihinden itibaren Şirketimiz internet adresinde duyurduğumuz üzere; 25 Şubat 2011 tarihli ve 27857 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren 6111 sayılı Kanun'un 157'nci maddesi ile değiştirilen Sermaye Piyasası Kanunu'nun Geçici 6. maddesi ve Merkezi Kayıt Kuruluşu'nun 28.04.2011 tarihli ve 551 sayılı Genel Mektubu çerçevesinde; pay senetlerini halen fiziki olarak ellerinde bulunduran pay sahiplerimizin 31 Aralık 2012 tarihine kadar kaydileştirilmeyen tüm pay senetleri, bu tarihte kanunen Şirketimize intikal edecek ve pay sahiplerinin söz konusu pay senetleri üzerindeki tüm hakları da anılan tarihte kendiliğinden sona ermiş sayılacaktır. Bu doğrultuda, henüz pay senetlerini kaydileştirmemiş olan pay sahiplerimizin haklarının kaybolmaması için, en kısa sürede hisselerini Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. nezdinde kaydileştirmeleri gerekmektedir.

Toplantıya bizzat iştirak edemeyecek pay sahiplerimizin oy haklarını vekil aracılığıyla kullanabilmeleri için vekaletnamelerini, ilişikteki örneğe uygun olarak düzenlemeleri veya vekalet formu örneğini Şirket Merkezimiz ile www.aslancimento.com.tr adresindeki Şirket internet sitesinden temin etmeleri ve 09.03.1994 tarih ve 21872 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:IV, No:8 tebliğinde öngörülen hususları yerine getirerek, imzası noterce onaylanmış veya noterce onaylı imza sirkülerini kendi imzasını taşıyan vekaletname formuna ekleyerek verilen vekaletnamelerini Şirket Merkezine ibraz etmeleri gerekmektedir.       

Şirketimizin SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri ve SPK Tebliğleri gereğince Olağanüstü Genel Kurul toplantısında görüşülecek konularla ilgili olarak Genel Kurul Toplantı gündemi, esas sözleşme tadil metni ve bağımsız yönetim kurulu üyelerinin özgeçmişlerinin Olağanüstü Genel Kurul toplantı tarihinden 21 gün öncesinden, bağımsız yönetim kurulu üye adayları dışındaki adayların özgeçmişlerinin 15 gün öncesinden itibaren Şirketimiz Merkezinde ve www.aslancimento.com.tr adresindeki Şirket internet sitesinde pay sahiplerimizin incelemesine hazır bulundurulacaktır.


Sayın Pay Sahiplerinin bilgilerine arz olunur.

Saygılarımızla,


VEKALETNAME


ASLAN ÇİMENTO  A.Ş.

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NA


Aslan Çimento A.Ş. 'nin Cami Mahallesi Kaplan Cad. No: 149 41700 Darıca / Kocaeli adresinde          22 Haziran 2012 Cuma günü saat 11.30'da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında aşağıda belirttiğim görüşler doğrultusunda  beni temsile,  oy vermeye, teklifte bulunmaya ve gerekli belgeleri imzalamaya  yetkili  olmak üzere __________________________  vekil tayin ediyorum.

TEMSİL YETKİSİNİN KAPSAMI

Vekil, tüm gündem maddeleri için kendi görüşü doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir.

Vekil, aşağıdaki talimatlar doğrultusunda gündem maddeleri için oy kullanmaya yetkilidir.

Talimatlar:(Özel talimatlar yazılır)

Vekil, Şirket Yönetiminin önerileri doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir.

Toplantıda ortaya çıkabilecek diğer konularda vekil aşağıdaki talimatlar doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir.

(Talimatlar yoksa vekil oyunu serbestçe kullanır.)

Talimatlar:(Özel talimatlar yazılır)


ORTAĞIN SAHİP OLDUĞU HİSSE SENEDİNİN

a) Tertip ve Serisi 

b) Numarası  

c) Adet Nominal değeri 

d) Oyda İmtiyazı olup olmadığı 

e) Hamiline-Nama yazılı olduğu  

ORTAĞIN ADI SOYADI veya ÜNVANI


İMZASI :            

ADRESİ :            


NOT : (A) Bölümünde (a),(b) veya (c) olarak belirtilen şıklardan birisi seçilir. (b) ve (d) şıkkı için açıklamalar yapılır."


Aslan Çimento Olağanüstü Genel Kurul Duyurusu için tıklayın!


Emre Kulcanay / emlakkulisi.com



Geri Dön