19 / 04 / 2024

Gürbüz Refioğlu vefat etti! Odin Ortadoğu İnşaat'ın acı günü!

 Gürbüz Refioğlu vefat etti! Odin Ortadoğu İnşaat'ın acı günü!

Odin Ortadoğu İnşaat Sanayi Ticaret ve Taşımacılık A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Gürbüz Refioğlu hayatını kaybetti. Aynı zamanda Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Üyesi olan Refioğlu'nun cenazesi, 19 Mayıs 2012 Cumartesi günü öğle namazının ard



Odin Ortadoğu İnşaat Sanayi Ticaret ve Taşımacılık A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyesi, Gürbüz Refioğlu vefat etti. 


Oğlu Atilla Refioğlu, eşi Ayterim Refioğlu ve Odin Ortadoğu İnşaat Sanayi Ticaret ve Taşımacılık A.Ş. ile Odin Gemi İşletmeciliği Denizcilik Dış Ticaret Pazarlama Turizm Finansal Danışmanlık Hiz. A.Ş. tarafından verilen ilanda 18 Mayıs 2012 Cuma günü vefat eden Gürbüz Refioğlu'nun cenazesinin 19 Mayıs 2012 Cumartesi günü Erenköy Galip Paşa Camii'nden öğle namazını müteakip kaldırılarak Küçükyalı Aile Mezarlığı'na defnedileceği açıklandı. 


Ailesi tarafından cenazeye çelenk gönderilmemesi, arzu edenlerin Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği veya Türk Eğitim Vakfı'na bağışta bulunması rica edildi.



Geri Dön