25 / 04 / 2024

Nestavilla ile ayda 488 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün!

 Nestavilla ile ayda 488 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün!

Pratik hazır konut markası Nestavilla, ayda 488 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Arsanız hazırsa evinizi 15 gün içerisinde kuran Nestavilla, kişiye özel projeler de üretiyor



Arsanız hazır ve üzerine yazlık bir ev inşa etmek istiyorsanız, pratik hazır konut markası Nestavilla, hızlı ve ekonomik çözümler üretiyor.  Firma, 15 gün içinde elindeki ev modellerinden birini kurup, ayda 488 TL taksitle yazlık ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Nestavilla ayrıca kişiye özel farklı ihtiyaçlar için kişiye özel projeler de üretiyor.

Çoğunlukla bahar aylarından başlayarak yaz mevsiminde talebin artış gösterdiği pratik hazır konut Nestavilla'yı en çok arsası hazır olan orta gelir grubu ve emekliler tercih ediyor. Standart ev tiplerinin dışında kişiye özel projeler de tasarlayabilen ve üretebilen Nestavilla, müşterilere çok uygun ödeme seçenekleri de sunuyor. Firmanın en çok tercih edilen modellerinden biri olan Melisa, 31 bin 500 TL'ye satılıyor. 7 metrekarelik terası ile birlikte 68 metrekare olan 2+1 odalı Melisa modeli, 7 bin 878 TL peşinat verdikten sonra ayda 488 TL taksitle pazarlanıyor.

Akşam


Geri Dön