25 / 04 / 2024

Nish Adalar’da sona gelindi, yüzde 1 peşinatla satışlar devam ediyor!

 Nish Adalar’da sona gelindi, yüzde 1 peşinatla satışlar devam ediyor!

İstanbul Süreyyapaşa’da inşa edilen Nish Adalar’da sona gelindi. Haziran ayında teslimlerin başlayacağı projenin büyük ilgi toplayan etabı Nish Adalar Panorama’yla birlikte son daireler için cazip bir kampanya başladı



ÖZYAZICI İnşaat tarafından İstanbul’un en yüksek yerleşim alanlarından Süreyyapaşa’da, 202 bin 500 metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Nish Adalar’da teslimler önümüzdeki ay başlıyor. Cazip ödeme fırsatlarıyla satışa sunulan son dairelere ilgi teslimlerin yaklaşmasıyla birlikte arttı. Yüzde 1 Peşinat ve 120 aya kadar düşük oranlarda vade seçenekleriyle satışlar devam ediyor. Kısa süreliğine düşük seviyelerde tutulan kredi faiz oranları ise 60 aya yüzde 0.95, 120 aya ise yüzde 0.98 olarak yansıyor.

Projede sosyal yaşam

Süreyyapaşa Ormanı’nın yanıbaşında yer alan Nish Adalar kesintisiz adalar ve İstanbul manzarasının yeşille mavinin buluştuğu bir noktada yer alıyor. Projenin 150 bin metrekaresinin peyzaja ayrılmasıyla eşsiz bir yaşam alanı oluşturuluyor. Projede, 2 bin 500 metrekare kapalı sosyal tesis, 2 bin 500 metrekare alışveriş merkezi ile ihtiyacı karşılayacak şekilde ticari ünitelerden oluşan bir kompleks yer alıyor. 4 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet kapalı yüzme havuzunun yer aldığı Nish Adalar’da, tenis kortları, voleybol ve basketbol sahaları, wellness merkezi ile birlikte tüm aktiviteleri kapsayan ve site sakinlerine üyelik esası ile profesyonel hizmet verecek şekilde tasarlanan kapalı spor tesisi ile ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuluyor. 

Panorama etabı önemli

Projenin yoğun talep gören Panorama etabı da 261 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Kesintisiz adalar manzarasına hakim Nish Adalar, Panorama etabıyla da eşsiz bir manzara keyfi sunuyor. Nish Adalar Panorama’nın sınırlı sayıdaki teraslı dairelerinin yanı sıra Adalar ve İstanbul manzarasına panoramik bir bakış sunan dairelerine de ilgi yoğun.

Seyir terası bölümü

En üst katının seyir terasına ayrıldığı Nish Adalar Panorama, sunulan ayrıcalıklarla birlikte benzersiz bir keyif oluşturuyor. 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Nish Adalar Panorama’da her daireye ait kapalı otopark ve kapalı depo alanı bulunuyor. Binanın ön cephesine yerleştirilecek camekanlı asansörlerle dairelere ulaşım sağlanırken adalara panoramik bir bakış imkanı da bulunacak. Projenin alt katında eczaneden kuaföre, kuru temizlemeye kadar tüm ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde konumlandırılan ticari ünitelerde Nish Adalar sakinlerine hizmet verecek.


Ulaşımda da öne çıkıyor


ARKASI Süreyyapaşa Ormanı’yla, önü İstanbul ve Adalar manzarasıyla çevrili Nish Adalar konumu itibariyle ulaşımda da avantaj sağlıyor. E-5 Otoyolu’na 2.5 kilometre, sahil yoluna 4 kilometre, Bostancı İDO iskelesine 7 kilometre mesafede yer alıyor.


Örnek dairelerden seçme şansı var


NİSH Adalar, projelerinde 1+1’den 4+1’e kadar çeşitlilik gösteren 7 farklı tipte daire seçeneği yer alırken blokları içinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinde örnek daireler hazırlandı. Konut alıcısının istediği tipteki daireyi gezme fırsatının sunulduğu projede, inşası tamamlanan bloklar içinde de gezerek projeyi yakından görme fırsatı sunuluyor. Tümü kaliteli malzemelerle donatılarak inşa edilen dairelerin geniş salon camları eşsiz adalar manzarasını evin içine taşırken, kullanışlı odaları ve mutfaklarıyla da birçok konut projesinin önüne geçiyor.


Teslimler yaklaşıyor heyecanımız artıyor


PROJEYE gelen talepten memnun olduklarını belirten Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özyazıcı, “Süreyyapaşa’da inşası devam eden Nish Adalar projemizde sona yaklaşıyoruz. Daha önceden satışa çıkardığımız dairelerin büyük kısmının satışını tamamladık. Şimdi de projemizin son etaplarının, son bloklarının ve Nish Adalar Panorama etabının satışına başladık. Satış ofisimizi ziyaret edenler tarafından bu etabımız çok ilgi topluyor. Teslimlere yaklaşmamızla birlikte başlattığımız kampanyada hem yüzde 1 peşinat hem de düşük faizlerle 120 aya kadar vadeli ödeme imkanı sunuyoruz.  Çalışmalarımız hızla ilerliyor” dedi. 

Hürriyet


Geri Dön