18 / 04 / 2024

Şehrizar'da bir günde 24 araç şarj olacak!

 Şehrizar'da bir günde 24 araç şarj olacak!

Lüks hizmet verecek projelerde ev sahiplerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmek için otoparkların içinde elektrikli araçların şarj edilebileceği şarj üniteleri de konuluyor





Temel uygulama haline gelmeye başlanan yeşil ve çevreci uygulamalar modern projelerede sıçradı. Türkiye'de kullanımı artacak olan elektrikli araçlar için yeni proje üreten çevreci konutlarda elektrikli aracı şarj edebilmek için üniteler konulmaya başlandı. Konut sahipleri ücret ödeyerek alacakalrı bu hizmetler için memnun olacağa benziyor.




Şehrizar Konakları ise ev sahipleri için oldukça geniş otopark yapmaya başladı bile üstelik bu otoparkta elektrikli otomobillerin şarj olması için tasarlanan araç şarj istasyonları da bulunacak. 


Şehrizar Konakları'nda ev sahipleri için beş katlı toplam 600 araçlık bir otoparka yer verilecek ve bir günde toplam 24 aracın şarj edilebileceği iki ayrı şarj ünitesi projenin otoparkında hazır bulunacak. 


180 ile 626 metrekare arasında değişen konutlara sahip olan proje 49 bin 500 metrekarelik arazide hayata geçiriliyor. Ünlü mimarlar Han Tümertekin, Nevzat Sayın, İhsan Bilgin ve Sinan Kafadar tarafından çizilen proje İstanbul'un dokusunu yansıtan bahçeleri, sosyal alanları, kameriyeler ve yeşil alan kullanımıyla da dikkat çekiyor. Proje, Boğaziçi Köprüsü ve bağlantı yollarına yakınlığıyla da avantaj oluşturuyor. Kaba inşaatın devam ettiği projenin 2013 başında teslim edilmesi planlanıyor.


Sabah


Geri Dön