26 / 04 / 2024

Sel Yapı Grubu'ndan 49 bin TL'ye!

Sel Yapı Grubu'ndan 49 bin TL'ye!

Sel Yapı Grubu Kayseri de bir ilki gerçekleştirerek 49 bin TL'ye herkesi ev sahibi yapıyor. Garanti Konut Sistemi ile konutta garantili dönemi başlatan Kayseri Garanti Konut talepler doğrultusunda 90 metrekareden başlayan büyükl



Sel Yapı Grubu Kayseri de bir ilki gerçekleştirerek 49 bin TL'ye herkesi ev sahibi yapıyor. Geliştirdiği "Garanti Konut Sistemi" ile konutta garantili dönemi başlatan Kayseri Garanti Konut talepler doğrultusunda 90 metrekareden başlayan büyüklükte daireler inşa ediyor.

351 ev teslim edeceğiz

Kayseri Garanti Konut ve Sel Yapı Grubu Genel Müdürü Temur Selman, kendilerinden ev sahibi olanların yüzde 20 kazanç sağladığım öne sürdü. Selman, 4 yıl önce oluşturdukları Garanti Konut Sistemiyle konut pazarında oluşan birçok problemin çözüldüğünü açıkladı. Garanti Konut da evlerin teslim süresi sözleşmeyle garanti altına almıyor. 60 aya kadar taksitlendirilebûen evlerde taksitler de 450 liradan başlıyor.

2010 yılının iyi geçtiğini anlatan Selman, Sakarya evleri Gül Sitelerini teslim ettik, yine Sakarya evlerinde ve Stat Evlerinde inşaatlarımız hızla devam ediyor. 2011 yılında 351 daire teslim edeceğiz. Göl Evleri ve Erkilet Evleri planlanan şekilde devam ediyor. Satışına iki ay önce başlayıp 1. etap satışlarını bitirdiğimiz Talaş Evleri projemizde de inşaat başladı" dedi.
Bugün


Geri Dön