24 / 04 / 2024

Selçuk Belediyesi Travel Turkey İzmir Fuarı'nda!

Selçuk Belediyesi Travel Turkey İzmir Fuarı'nda!

Selçuk Belediyesi, Travel Turkey İzmir Fuarı'na katılacak. Selçuk Belediyesi, ilçenin turistik değerlerinin yanı sıra tarımsal ve doğal zenginliklerini 9. Travel Turkey İzmir Fuarı'ndaki C-D-115 Nolu standında görücüye çıkaracak.



UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne adını yazdıran Selçuk, Travel Turkey  İzmir  Fuarı'na katılacak. Selçuk Belediyesi, ilçenin turistik değerlerinin yanı sıra tarımsal ve doğal zenginliklerini 9. Travel Turkey İzmir Fuarı'ndaki C-D-115 Nolu standında görücüye çıkaracak. 32 metrekarelik alanda UNESCO kenti Selçuk; Efes, Meryem Ana, Saint Jean, İsabey Camii gibi dünyaca önem arz eden tarihi değerlerinin yanı sıra incir, mandalina, şeftali zeytinyağı gibi bölgesel tarım ürünleri ve ilçeyi her yıl ziyaret eden leylekleriyle de tanıtılacak. İki stantta tanıtım yapılacak İlçe tanıtımı ayrıca Selçuk İlçe Turizm Müdürlüğü tarafından açılan stantta da yapılacak.


Bu yıl, UNESCO'da adaylıktan asıl listeye girmenin gururuyla Travel Turkey İzmir Fuarı'na katıldıklarını belirten Başkan Bakıcı "UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne adını yazdıran Selçuk'un Türkiye'nin en prestijli turizm fuarlarından biri olan Travel Turkey'de daha güçlü bir yere sahip olacağına inanıyorum. Selçuk'un tescillenen tarihi ve kültürel zenginliklerini turizm dünyasının yurt içi ve yurt dışındaki aktörlerine en iyi şekilde tanıtmak için 10- 13 Aralık tarihleri arasında Travel Turkey İzmir'deyiz" dedi.


Yeni Asır 



Geri Dön