19 / 04 / 2024

Selçuk Çetin kimdir?

Selçuk Çetin kimdir?

Ankara Pursuklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin kimdir? Selçuk Çetin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selçuk Çetin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Selçuk Çetin...



Selçuk Çetin kimdir?

Selçuk Çetin, 1961 yılında  Ankara  Altındağ İlçesi Yeşilöz Mahallesi’nde doğdu. İlk ve Orta tahsilini Ankara’da, lise tahsilini İstanbul’ da tamamladı. 


Üniversite öğrenimini 1985 yılında Konya Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı. Çocukluğunu geçirdiği Hasköy Dörtyol’ da bulunan Solfasol İmam Hatip Lisesi’ne Öğretmen olarak tayin oldu. Burada 9 yıl çalıştıktan sonra Altındağ Yıldırım Beyazıt Lisesi’nde 6,5 yıl daha çalıştı. Daha sonra Özel bir Eğitim kurumunun Kurucu Müdürlüğü ve Genel Müdürlüğü’nü yürüttü. 


Bu esnada AK Parti Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak Teşkilat Birimi Başkan Yardımcılığı yaptı. 28 Mart 2004’te Pursaklar Belediye Başkanı seçildi. 


2009 yerel seçimlerinde ikinci kez, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde de üçüncü kez Pursaklar Belediye Başkanlığı’na seçilmiştir. 


Evli ve üç çocuk babası.





Geri Dön