25 / 04 / 2024

Selçuk Karabağ: Isınma sektörü kendini geliştirdi!

Selçuk Karabağ: Isınma sektörü kendini geliştirdi!

Nobo'nun Türkiye distribütörü KA Mühendislik, Alman ısı pompası Dimplex, odun sobası ve şömine markası Jotul ve Scan ile Türkiye pazarına kaliteli ürünler sunmaya devam ediyor.




Norveç'in elektrikli ısınma sistemleri konusunda pazar lideri olan ve dünyada ilk kez elektrikli konvektör ısı cihazları üreten Nobo'nun Türkiye distribütörü KA Mühendislik, Alman ısı pompası Dimplex, odun sobası ve şömine markası Jotul ve Scan ile Türkiye pazarına kaliteli ürünler sunmaya devam ediyor. 


Merkezi İzmir'de olan KA Mühendislik, 2007 yılından bu yana Nobo ile büyük başarı yakaladı. Ürünün kalitesinin ve vaatlerinin başarıyı artırdığını söyleyen Ka Mühendislik Genel Müdürü Selçuk Karabağ, "Aynı başarıyı Dimplex ısı pompaları, Jotul ve Scan odun sobası ile şöminelerde de hedefliyoruz. Diğer ev ısıtma sistemlerinden çok daha modern olan bu sistemler, hem son derece ekonomik elektrik tüketimi hem de yüksek verimlilik sağlıyor" dedi.


Kaliteli ısınma

Karabağ, "0'dan 15 dereceye yaklaşık 15-20 dakikada ulaşan sistemler kapandıktan sonra kömür kaloriferleri gibi uzun süre ısısını koruyor. Gerçek bir elektrik tasarrufu sağlayan cihazların en büyük artısı ise havayı kurutmadan ve tozları yakmadan ısıtması" dedi. Karabağ ayrıca, ısıtma sistemi seçerken önce yatırım maliyetini, sonra yıllık bakım masrafı ve amortisman bedellerinin iyice hesaplanıp daha sonra sistemin taktırılmasını önerdiklerini de vurguladı.


Yeni Asır


Geri Dön