24 / 04 / 2024

Selçuk Özdağ Manisa'daki projeleri anlattı!

Selçuk Özdağ Manisa'daki projeleri anlattı!

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, birçok yatırım için bakanlıkların kapısını aşındırdıklarını ve Manisa için çalıştıklarını söyledi. Özdağ, sağlıktan turizme, spordan eğitime kadar birçok yatırımın müjdesini verdi.



Manisa'da yapılan anketlerde yüzde 46 gibi bir oyla en başarılı milletvekili seçilen AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, kente yapılacak yatırımları anlattı. Birçok yatırım için bakanlıkların kapısını aşındırdıklarını ve Manisa için çalıştıklarını söyleyen Özdağ, sağlıktan turizme, spordan eğitime kadar birçok yatırımın müjdesini verdi. 


1 AY İÇİNDE YENİ RUH SAĞLIĞI HASTANESİ PROTOKOLÜ TAMAM 


Manisa'nın önemli ihtiyaçlarından biri olan Ruh Sağlığı Hastanesi'ni Kayapınar Köyü'ne yakın bir alanda yapacaklarını AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa'ya yapılacak yatırımların müjdesini verdi. Sağlıktan turizme, spordan eğitime kadar birçok alanda milyonluk yatırımları anlatan Özdağ, "Manisa Türkiye'nin en zengin şehri, cazibe merkezi olacak" dedi hatırlatan Özdağ. çalışmaların bittiğini ve Sağlık Bakanı ile birlikte 1 ay içinde protokolün imzalanacağını söyledi. Özdağ, "Ruh Sağlığı Hastanesi protokolü bir ay içinde yapılacak. Hayırsever cami, hamam, atölyeyi karşılıyor. 

100 yataklı hastane 10 milyon liraya mal olacak, bunu da hayırsever yapacak. 200 yatağını devlet yapacak. 100 yatağı yüksek güvenlikli olacak. Buraya Amatem ve Çamatem'de açıyoruz. Kayapınar köyünün olduğu yerde 360 dönümlük bir arazi. Bir ay sonra protokolü yaparız, temelini atarız. Ağustos ayı sonunda da engelli yaşam merkezinin açılışını yapacağız" dedi. 


HASTANESİZ İLÇE KALMIYOR 


Manisa'da şehir hastanesi ve 400 yataklı Merkez Efendi Hastanesi'nin inşaatlarının lıızla ilerlediğini dile getiren Özdağ, ilçelerde de hastane sorununu bitireceklerini söyledi. Özdağ, "Soma Hastanesi'ni yıl sonunda bitireceğiz.Demirci Hastanesi bitti, 1 ay sonra açılışını yapacağız. Selendi bitti, açılış olacak. Kula'nın ihalesi bitti. Bir tek Ahmetli kalıyor" diye konuştu. 


ŞEHİT MADENCİLERİN YAKINLARIN EVLERİ EKİMDE BİTİYOR 


Manisa'yı ve tüm Türkiye'yi yasa boğan Soma maden faciasında hayatını kaybeden madencilerin yakınların için yapılan 301 evlerinin inşaatının bitme aşamasına geldiğini kaydeden Özdağ, "Soma maden kazasında hayatını kaybedenlerin yakınları için yapılan 301 evleri tamamlanıyor. Ekim, Kasım ayında evleri şehitlerimizin ailelerine teslim edeceğiz" dedi. 


2017'DE OKUL SORUNU BİTİYOR 


Selçuk Özdağ. eğitim alanında da Manisa'ya önemli müjdeler verdi. Manisa'yı Türkiye'nin en zengin şehri ve cazibe merkezi yapmayı hedeflediklerini kaydeden Özdağ, 2017 yılının sonunda kentin okul ihtiyacının kalmayacağını açıkladı. 

Özdağ, "Ahmetli, Demirci, Saruhanlı, Soma ilçelerinde 4 okulu yatırıma aldırdık. Okulların yaklaşık yatırım bütçesi de 190 milyon lira. Okullar 2017 yılında bitecek. Manisa'nın 2017 yılı sonunda okul ihtiyacı kalmayacak" diye konuştu. 


SPİL'E AMERİKALAR GÖZ DİKTİ 


Manisa'nın şifa veren bir şehir olduğunu dile getiren Özdağ, Amerikalıların Spil Dağı'nda kanser araştırma hastanesi kurmayı hedeflediklerini de açıkladı. Özdağ, "Amerikalar 'Spil Dağı'nda bir kanser araştırma hastanesi kurmak istiyoruz, bize arsa verir misiniz' dediler.Onunla ilgili çalışmalar yapıyorum. Ama henüz bir netleşme olmadı. Spil Dağı'ndaki endemik bitkileri bildikleri için talip oldular" dedi.




Manisa'da Gündem



Geri Dön