24 / 04 / 2024

Selçuk Pamucak Sahili'ne kahvaltı alanı yapılıyor!

Selçuk Pamucak Sahili'ne kahvaltı alanı yapılıyor!

İzmir’in Selçuk ilçesinde belediyenin Pamucak Mevkisi’ndeki ikinci etap projesi kapsamında atıl durumdaki teras alanının kahvaltı salonu ve restorana dönüştürülmesi için altyapı çalışmalarına başlandı. İşte ayrıntılar...



İzmir’in Selçuk ilçesinde belediyenin Pamucak Mevkisi’ndeki ikinci etap projesi kapsamında atıl durumdaki teras alanının kahvaltı salonu ve restorana dönüştürülmesi için altyapı çalışmalarına başlandı. Kahvaltı salonu ve restoranın iki ay içinde tamamlanıp, hizmete açılacağı bildirildi.


Selçuk Belediyesi, Pamucak Sahili’ndeki bir süredir atıl durumdaki üzeri çatıyla kaplı 300 metrekarelik teras alanı değerlendirmek için harekete geçti. Bu alanın alanının 250 metrekaresi kapalı kahvaltı salonu ve restorana dönüştürüleceği belirtildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 50 metrekare açık terasa da sahip olacak kahvaltı salonu ve restoranın ilk olarak elektrik altyapısı ile tamamen yenilenecek çatıda ısı ve su izolasyon çalışmalarına başladı. Ardından alanın etrafının sürgülü cam sistemi ile kapatılacağı belirtildi. Tüm bu işlerin iki ay içinde tamamlanarak tesisin hizmete açılmasının hedeflendiği açıklandı.


Sosyal projelere hız kesmeden devam ettiklerini belirten AK Partili Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, "Bunlardan birisi de Pamucak 2. Etap Projesi. Turizm değerlerinin çok yüksek olduğu Selçuk’ta bu tür çalışmaların hayata geçirilmesi önemli. Özellikle Pamucak bölgesinin kent açısında oldukça önem taşıyor. Bu çerçevede kentsel yapının dokusuna uygun çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalar sayesinde Pamucak’ın önümüzdeki yaz döneminde de tatilcilerin akınına uğrayacağına inanıyorum. Pamucak bölgesine yapacağımız bu yeni tesisinde ayrı bir güzellik kazandıracağını düşünüyorum" dedi.


Hürriyet Ege



Geri Dön