20 / 04 / 2024

Selçuk Şişman: AVM'ler sosyal yaşam merkezleridir!

Selçuk Şişman: AVM'ler sosyal yaşam merkezleridir!

Rönesans Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Selçuk Şişman: "Türkiye'nin çeşitli kentlerinde kurduğu alışveriş merkezlerinde sosyal yaşam alanları inşa ettiğini belirterek, "AVM'lerimizde insanlar mutlu olsunlar istiyoruz" dedi.




Rönesans Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Selçuk Şişman, 250 En Büyük Uluslararası Müteahhitler Listesi'nde Türkiye'nin l'nci büyük inşaat firması olan Rönesans Holding'in, Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş olarak Türkiye'nin çeşitli kentlerinde kurduğu alışveriş merkezlerinde sosyal yaşam alanları inşa ettiğini belirterek, "AVM'lerimizde insanlar mutlu olsunlar istiyoruz" dedi. 


Rönesans Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş olarak İstanbul,  İzmir  ve  Ankara  gibi metropol kentlerin yanı sıra Adana, Samsun, Kahramanmaraş ve son olarak da 10 Ekim 20 1 3'te Şanlıurfa'da AVM açtıklarını belirten Şişman, "Optimum'dan sonra ikinci alışveriş merkezi markamız olan Piazza'nın Şanlıurfa'da üçüncü halkasını oluşturduk" diye konuştu. Alışveriş merkezlerinin ayda 1 milyon ziyaretçi ortalamasına ulaştığını ifade eden Selçuk Şişman, 2013 yılında Rönesans Holding'in yönettiği 8 AVM'de, yıllık ziyaretçi sayısının 65 milyonu aştığını vurguladı. 

2014 yılı sonunda bu rakamın 85 milyona ulaşacağını tahmin ettiklerini anlatan Genel Müdür Selçuk Şişman, Şanlıurfa'daki ziyaretçi sayısının beklentilerin çok üstünde olduğunu anlattı.


Adana 5 Ocak


Geri Dön