18 / 04 / 2024

Selçuk Sukas Tugay İnşaat'a transfer oldu!

Selçuk Sukas Tugay İnşaat'a transfer oldu!

Gayrimenkul geliştirme ve pazarlama alanlarında İstanbul'da birçok başarılı projede görev aldıktan sonra Bursa'da 9 ayrı lansman yöneten Selçuk Sukas, Tugay İnşaat'a transfer oldu. Sukas artık yeni firmasında ter dökecek.



Artık yeni firmasının başarısı için ter dökeceklerini belirten Sukas, öncelikli hedef lokasyon olarak Bursa'nm en kıymetli bölgesi haline gelecek Mudanya'yı seçtiklerini belirtti. Mudanya'da konsept projeler üreteceklerini söyleyen Sukas, yeşil alanları yoğun, sosyal tesislerin iyi planlanmış, ödeme planı avantajlı, nitelikli projeler üreteceklerini belirtti. 


Sukas 1994'te Tugay Köse tarafından kurulan Tugay İnşaatın 2003 itibariyle Bursa'da konut projesi üretmeye başladığını ve bugüne kadar 6 ayrı projede 211 konutun daire sahiplerine teslimlerinin gerçekleştiğini belirterek "Şu an inşasına başlanan Melisa II Rezidans Tugay İnşaat'ın Bursa'daki 7'nci projesi" diye konuştu. 


Tugay İnşaat'm Mudanya Güzelyalı'da 6 Blok 70 daireden oluşan Melisa I Rezidence satışlarını tamamlandığını ve daire teslimlerinin gerçekleştiğini belirten Sukas, yine Güzelyalıda 6 Blok 96 daireden oluşan ve nitelikleriyle bölgedeki diğer projelerden hemen ayırt edinebilen Melisa II Resideııce projesinin inşaatına başladıklarını ve kısa süre sonra lansmana çıkacaklarını belirtti.


Sabah Bursa 


Geri Dön