23 / 04 / 2024

Selçuklu'ya 6 yeni muhtar ofisi!

Selçuklu'ya 6 yeni muhtar ofisi!

Mahalle muhtarlarının halka daha modern ve çağdaş mekanlarda daha iyi çalışma şartlarında hizmet verebilmeleri amacıyla yapılan yeni Muhtar Ofislerinde, estetik ve fonksiyonellik ön planda tutuldu.



 

Selçuklu Belediyesi, yaptığı binalarda kent estetiğine katkı sağlarken yapı sektörüne de model oluşturuyor. Proje uygulamalarında bölgenin fiziki durumu, sosyal doku ve diğer etkenleri de dikkate alan Selçuklu Belediyesi, uygulama aşamasında ise sektörün sağladığı gelişmelerin ortaya çıkardığı yeni ürünlerin kullanılmasına özen gösteriyor. Bu doğrultuda gerçekleştirilen çalışmalarla  mahalle muhtarları için yapımına başlanan 6 adet muhtar ofisini daha tamamladı.

                      

Mahalle muhtarlarının halka daha modern ve çağdaş mekanlarda daha iyi çalışma şartlarında hizmet verebilmeleri amacıyla yapılan yeni Muhtar Ofislerinde, estetik ve fonksiyonellik ön planda tutuldu. Prefabrike dizayn edilmekle birlikte eski Türk evi mimarisi şeklinde projelendirilen ve toplam 45 m² alana sahip muhtar ofisleri bünyesinde bekleme odası, muhtar ofisi, mutfak ve lavabo bölümleri bulunuyor. Hizmet vermeye başlayan Muhtar Ofisleri; Sille Ak, Beyhekim,Kılıçarslan, Akşemsettin, Selahattin Eyyubi ve Kosova Mahallelerine kazandırıldı.

 

Geçmiş yıllarda da muhtarlar için 25 ofis yapan Selçuklu Belediyesi, yeni yapılan muhtar ofisleri ile birlikte bu sayıyı 31’e çıkardı. Vatandaşlara daha modern ve derli toplu mekanlarda işlemlerini yürütme imkanı sunan Muhtar Ofisleri, yaklaşık 270 bin TL’ye mal oldu.


Selçuklu Belediyesi



Geri Dön