18 / 04 / 2024

Selective Blue Kartal projesi başlıyor!

Selective Blue Kartal projesi başlıyor!

Firma: Alper İnşaat - İtibar İnşaat

Proje: Selective Blue

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat Ortaklığı'nın projesi Selective Blue için ön talep süreci başladı. Selective Blue Evleri, İstanbul Kartal sahilinde inşa edilecek...




Selective Blue projesi İstanbul Kartal sahilinde Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.  Selective Blue  Kartal projesi için ön talepler toplanıyor.


Selective Blue Kartal projesi 206 adet daireden meydana geliyor. İki blok olarak tasarlanan Selective Blue Kartal projesinde bloklar 23 katlı olarak belirlendi.


Selective Blue Kartal projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut alternatifleri sunuluyor. Koçtaş'ın yanında yükselen Selective Blue Kartal projesinde yüzde 70 yeşil ve açık alan bulunuyor.


7 bin 790 metrekare alanda inşa edilen Selective Blue Kartal projesinde açık hava sineması, teras cafe, yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun parkı, basketbol sahası gibi sosyal donatılar olacak.


Adalar manzarasına sahip olan Selective Blue Kartal projesi Kartal İDO'ya 4 dakika, Bostancı İDO'ya 14 dakika, E-5 otoyoluna 8 dakika, Kadıköy - Kartal Metrosu'na 12 dakika yakınlıkta yer alıyor.



Adres: Kordonboyu Mah. Meltem Sk. No:2  Kartal / İstanbul


Tel: 0 (216) 420 86 86

Web: www.selectiveblue.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön