19 / 03 / 2024

Selective Blue’da ön talep fırsatı başladı!

Selective Blue’da ön talep fırsatı başladı!

Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ön talep süreci başladı! 1+1’den 4+1’e farklı daire seçenekleri bulunan proje, göz alıcı mimarisiyle de ön plana çıkıyor.



Selective Blue hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın


Alper İnşaat- İtibar İnşaat İş Ortaklığı tarafından, Kartal sahilinde inşa edilen Selective Blue projesinde ön talep dönemi başladı. Ön talep süreci ve avantajlarından faydalanmak isteyenler için 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan farklı daire alternatifleri bulunuyor. 


Deniz ve adalar manzarasına sahip olan Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. %79’luk kısmı açık ve yeşil alana ayrılan proje kalite, lüks, manzara, konfor ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Açık hava sinemasından yüzme havuzuna, çocuk oyun parkından basketbol sahası, sauna ve buhar odasına oldukça fazla alternatifin bulunduğu projede her zevke ve ihtiyaca göre bir aktivite bulmak mümkün. 


Ulaşım ağı seçenekleri, lokasyon avantajları, estetik mimarisi ve eşsiz manzarasıyla dikkat çeken Selective Blue, İstanbul’un son yıllarda en hızlı gelişen bölgesi olan Kartal sahilinde bulunuyor olmasıyla da yatırım değerinden söz ettiriyor. 


Selective Blue’dan Kartal İDO İskelesi’ne 4 dk, E5’e 8 dk., Kadıköy – Kartal Metrosu’na 12 dk., İstanbul –  Ankara  Yüksek Hızlı Tren’e 13 dk., Bostancı İDO 14dk., Sabiha Gökçen Havalimanı’na 25dk.’da ulaşmak mümkün. Şehirden uzaklaşmak isteyenler için de Selective Blue’dan Adalar keyfini yaşamak, vapur hatları veya deniz otobüsü seçenekleriyle 20 dakika mesafede.


Selective Blue 

www.selectiveblue.com



Geri Dön