20 / 04 / 2024

Selective Samandıra satışa çıktı! 188 bin TL'ye!

Selective Samandıra satışa çıktı! 188 bin TL'ye!

Selective Samandıra; Sınırlı Sayıda Sınırsız Yaşam sloganı ile satışa çıktı. 6'şar katlı üç blokta ve sadece 72 daireden oluşan proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 188 bin TL'den başlıyor ve 347 bin TL'ye kadar yükseliyor...



Alper İnşaat tarafından hayata geçirilen Selective Samandıra; Sınırlı Sayıda Sınırsız Yaşam sloganı ile satışa çıktı. Selective Samandıra, az katlı yatay yaşam konsepti ile dikkat çekiyor.

Proje 10 bin 830 metrekarelik geniş bir alan üzerinde 6'şar katlı üç blokta ve sadece 72 daireden oluşuyor. 

Temmuz 2012de sahiplerine teslim edilecek olan 1+1, 2+1, 3+1 olmak üzere farklı beğenilere hitap eden beş daire tipinin bulunduğu proje, dairelerin genişliği ve ferahlığı ile de dikkat çekiyor.

Selective Samandırada, daire fiyatları 188 bin TLden başlıyor ve  347 bin TLye kadar yükseliyor. Banka kredisiyle 120 aya kadar vade imkanı bulunan projede ev almak isteyenlere, açılış şerefine çok özel fiyat avantajı sunuluyor.

Yaşam için gereken tüm detayların yer aldığı proje, yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, geniş güneşlenme alanları, fitness center, sauna, basket alanı, yürüyüş yolları, pergola ve süs havuzu gibi sosyal aktivite alanları, 24 saat güvenliği, kapalı otoparkı, teknolojik altyapısı ve tertemiz havası ile huzurlu bir yaşamın kapısını aralıyor.

Aydos Ormanları ile karşılıklı konumlanan Selective Samandıra, az katlı blokları ve sosyal alanları ile iç içe bakan kalabalık sitelerin kaosundan oldukça uzak bir yaşam vaat ediyor. Alper İnşaat tarafından hayata geçirilen Selective Samandırayı cazibe merkezi haline getiren en önemli özelliklerden biri de bağlantı yollarının kalbinde olması  TEM Samandıra Kartal gişelerine 3 dakika, Kartal Köprüsüne 8 dakika mesafede olan ve hava, kara, deniz yolu ulaşımlarının tam göbeğinde yer alan Selective Samandıra, çalışanlar için de ulaşımı kolaylaştırıyor

Selective Samandıra satış ofisi haftanın 7 günü 10:00 19:30 saatleri arasında projeyi yakından görmek isteyenleri bekliyor.

Satış Ofisi:
Fatih Mah. Yakacık Cd. No: 37 Samandıra Sancaktepe, İstanbul
Tel: 0 216 444 11 89

http://www.selectivesamandira.com


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön