25 / 04 / 2024

Selenium Ataköy daire tipleri!

Selenium Ataköy daire tipleri!

Firma: Aşçıoğlu İnşaat

Proje: Selenium Ataköy

Selenium Ataköy Rezidans projesi İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy-Ataköy'de- E-5 Otoyolu üzerinde konumlanıyor. 3 blok halinde yükselen Selenium Ataköy daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1'den oluşuyor.



Yatırım değeri 130 milyon dolar olan  Selenium Ataköy  projesinde fiyatlar daire tipine ve konumuna göre değişkenlik gösteriyor. Projede metrekare birim fiyatları 6.250 TL’den başlıyor. 


Banka kredisi ile konut sahibi olunan Selenium Ataköy daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Proje 74 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Selenium Ataköy konutlarının alanları ise 89 metrekare ile 281 metrekare arasında değişiyor. Proje  Aşçıoğlu İnşaat  tarafından inşa ediliyor.


Satışları devam eden Selenium Ataköy Rezidans projesinde fitness center, spor sahaları, yürüyüş alanı, spa, pilates alanı, çocuk oyun alanları, çok amaçlı stüdyo alanı, kütüphane, bisiklet yolu, yüzme havuzları, peyzaj alanları, depo alanları gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Her blokta 107 dairenin yer aldığı Selenium Ataköy Evleri Bakırköy'de yer alan dairelerin teslimlerine 2016 yılının ilk çeyreğinde başlanması planlanıyor. Selenium Ataköy daire tipleri bahçe dubleksleri, Loft ve her biri balkonlu olacak şekilde tasarlandı. Projedeki sosyal tesis içerisinde son teknoloji bir cep sineması da yer alacak.


Ataköy Marina ve Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta bulunan Selenium Ataköy 130 milyon dolar yatırım değerine sahip. Satışlarına Nisan ayında başlanan projenin Temmuz 2014 itibariyle yüzde 60’ı satılmış bulunuyor.


Selenium Ataköy satış ofisi!

Adres: Ataköy E-5 üzeri Bakırköy-İSTANBUL


Selenium Ataköy satış ofisi

Telefon: 0 212 215 55 65

Web: www.seleniumatakoy.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön