19 / 04 / 2024

Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA tercih edildi!

Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA tercih edildi!

İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA, Türkiye’nin en gözde inşaat projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. Aşçıoğlu İnşaat Grubu, Ataköy’deki yeni projesi Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA'yı tercih etti.



 Kendi kalite standartlarını yaratarak bir markaya dönüşen “Selenium Projesi”ni Ataköy’e taşıyarak, İstanbul’un en gözde lokasyonlarından birinde yepyeni bir yaşam deneyimi sunan Aşçıoğlu Grubu, "Selenium Ataköy"ün banyolarını dekore etmek için "Sott’Aqua Serisi"ni tercih etti. Ticaret, hizmet sektörünün en yoğun olduğu bölgede 15 katlı, 3 blok ve toplam 321 rezidanstan oluşan seçkin projede kullanılan Sott'Aqua asma klozet, Slim klozet kapakları ve Sharp&Slim lavabolar zarif tasarımlarının yanı sıra sahip oldukları üstün teknolojik özelliklerle de dikkat çekiyor. 

 

Ödüllü Seri

Ödüllü tasarım stüdyosu Nativita Design Studios ve tasarımcı Sevil Acar'ın imzasını taşıyan Sott’Aqua Serisi, İtalyanca'da su altı dünyası anlamına geliyor. Sott’Aqua Serisi, tasarım dünyasının en önemli ve prestijli yarışmaları arasında yer alan A’Design Award ve Red Dot Design ödüllerine sahip ürünleri içeriyor.

 

En İnce Lavabo

ISVEA, Sharp&Slim teknolojisiyle daha önce üretilemeyen incelikte seramik tasarımlar sunarak seramiğe en narin şekli veriyor. Sott'Aqua Serisi'ne ait lavabolar, Sharp&Slim teknolojisi ile üretilen ultra ince kenar özelliğine sahip. 


Geri Dön