25 / 04 / 2024

Selenium Retro Ataköy'ün temeli atıldı!

Selenium Retro Ataköy'ün temeli atıldı!

AŞÇIOĞLU, toplam 100 milyon dolar yatırımla İstanbul Ataköy'de inşa ettiği yeni projesi Selenium Retro'nun temelini atarak projeye resmen start verdi.



AŞÇIOĞLU, toplam 100 milyon dolar yatırımla İstanbul Ataköy'de inşa ettiği yeni projesi Selenium Retro'nun temelini atarak projeye resmen start verdi. Mayıs ayında ön talep toplama çalışmalarının gerçekleştirildiği Seleniıım Retro'nun ofis blokunda yer alan birimlerin büyük bir bölümü satıldı. Konut, ofis ve ticari alanların bulunduğu proje, bloklarda 68 - 97 metrekare arasında alana sahip 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor. İki blok ve toplam 396 üniteden oluşan Selenium Retro'nun güneydeki rezidans blokunda 188, kuzeydeki ofis blokunda 180 ünite olacak. 


YATAY OFİSLERE RETROFİS KONSEPTİ 

Proje kapsamında 28 adet yatay ofis ve mağaza yer alacak. Bu ofislere uygulanacak Retrofis konseptiyle yatırımcılar, ihtiyaçları kadar olanı seçebilecekler. Bu sayede yatırımcılara seçilecek alan doğrultusunda kira avantajı da sunulacak. Aynı zamanda Leed Gold Sertifikası adayı olan Selenium Retro'da elektrikli araçlar için şarj istasyonları da bulunacak. 


Sabah


Geri Dön