26 / 04 / 2024

Selenium Retro’dan eğitime destek!

Selenium Retro’dan eğitime destek!

Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro’dan daire sahibi olanlar, Türkiye eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) yapacakları bağışla her bir daire için 13 çocuğun eğitimine destek olacaklar.



Aşçıoğlu, Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro ile yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor.

Proje kapsamında, Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro’dan daire sahibi olanlar, Türkiye eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) yapacakları bağış ile her bir daire için 13 çocuğun eğitimine destek olacaklar. Bağışın ardından daire sahibine TEGV ve Aşçıoğlu tarafından isme özel hazırlanan sertifika hediye edilecek.


Daha fazla çocuğun eğitimine destek olmak için hayata geçirilen proje dolayısıyla Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu ve TEGV Genel Müdürü Mete Meleksoy’un katılımıyla Selenium Plaza’da bir imza töreni gerçekleştirildi. İşbirliğini değerlendiren Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, geleceğin mimarları çocukların eğitimine verdikleri önemi vurgulayarak, şunları söyledi:


‘Geleceğimiz...’

“Aşçıoğlu olarak çocukların eğitimine destek olmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Biliyoruz ki onlar her birimizin geleceği ve geleceğin mimarları. Özellikle eşit yaşam şartlarına sahip olmayan çocukların temel haklarından olan eğitim haklarına sahip olmalarına yardımcı olmak için Selenium Retro’da her daire başına TEGV’e bağış gerçekleştirmeye yönelik bir proje yapıyoruz. Türkiye’nin saygın sivil toplum kuruluşlarından, birçok çocuğa umut olan TEGV ile biraraya gelmekten mutluluk duyuyoruz.”



Milliyet




Geri Dön