18 / 04 / 2024

Selenium Twins Beşiktaş Fulya'da metrekaresi 8 bin 500 dolara!

Selenium Twins Beşiktaş Fulya'da metrekaresi 8 bin 500 dolara!

Yüzde 30 peşinatla konut kredisi kullanılan Selenium Twins Beşiktaş Fulya'da metrekare ortalama satış fiyatı 8 bin 500 dolar olarak belirlendi. Projede Nisan 2009"dan bu yana yaşam devam ediyor



Aşçıoğlu İnşaat"ın Fulya"da hayata geçirdiği Selenium Twins projesi 32 dönüm arsa üzerinde 185 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor.

Yapımına Ocak 2006"da başlanan projede Nisan 2009"dan bu yana yaşam devam ediyor. 248 konuttan meydana gelen projede konutların alanları 95 ila 575 metrekare arasında değişiyor.

Fiyatların 600 bin dolar ile 2 milyon dolar arasında değiştiği Selenium Twins"in yüzde 90"ı satıldı. Yüzde 30 peşinatla konut kredisi kullanılan projede metrekare ortalama satış fiyatı 8 bin 500 dolar olarak belirlendi.

Selenium Twins Beşiktaş Fulya içinde kapalı ve açık yüzme havuzu, squash,   tenis kortu, A blok roof katta panoramik İstanbul manzaralı fitness center, B blok roof katta cafe&bar, çocuk oyun alanı, SPA, kuru temizleme ve business center gibi sosyal alanlar bulunuyor.

42 yıllık inşaat deneyimi olan Aşçıoğlu İnşaat, dünyada konfor anlamında en yeni teknoloji ne ise Selenium Twins"te kaliteli malzemeleri kullanıp Türkiye"nin en konforlu, kaliteli, güvenilir, sağlam rezidansını yaparak ülkenin gelişmişliğine de katkıda bulunuyor. Selenium Twins projesinin bir başka özelliği de, sosyal tesislerine dışarıdan üye alınmayıp sadece daire sahipleri ve misafirleri tarafından kullanılacak olması.

35"er katlı 2 kuleden oluşan projenin mimarı Serdar Sipahioğlu. A Plus kitleye hitap eden projeden ev alanlar arasında; şževket Sabancı, Rahmi Koç, Yücel çelik, şžansal Büyüka, Mesut Yılmaz, şženol Güneş, Ahu Aysal, Mehmet Kutman, Gencay Gürün yer alıyor.

www.ascioglu.com    

0212 215 55 63

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön