24 / 04 / 2024

Selenium Twins'in kabloları Türk Prysmian'dan!

Selenium Twins'in kabloları Türk Prysmian'dan!

Selenium Twins Projesi´nin kabloları Türk Prysmian tarafından temin edildi



"Avrupa ve Afrika´nın En Prestijli Gayrimenkulleri" yarışmasında, yüksek rezidans kategorisinde manzarası ve kullanılan yapı malzemeleri kalitesiyle 39 projeyi geride bırakarak 1. olan Selenium Twins Projesi´nin kabloları Türk Prysmian tarafından temin edildi.

Kablo sektöründe lider olan Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş., enerji kabloları endüstrisindeki deneyimleriyle birçok projeye katkıda bulunuyor. Bunların arasında, yakın zamanda önemli bir ödül alan Selenium Twins projesi de yer alıyor. Türk Prysmian CEO'su Francesco Fanciulli konuyla ilgili olarak "Türk Prysmian olarak, kablolarını verdiğimiz bir projenin uluslararası bir yarışmada ödül alması bizi gururlandırdı. Kullanılan yapı malzemeleri kalitesiyle alınan bu ödülde, verdiğimiz kablolar ile önemli bir paya sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Selenium Twins projesinde AfumexTM kablolar kullanıldı. Mudanya´daki fabrikamızda üretilen kabloların toplam uzunluğu 250 km´den fazla."  dedi.

Bugün Kanyon AVM (İstanbul), santralistanbul, Mardan Palace Hotel (Antalya), Dubai Metrosu ve Mekke Saat Kulesi gibi birçok ünlü mimari yapının, kamu altyapısının ve milyonlarca evin yangın güvenliği, Prysmian´ın AfumexTM kabloları ile sağlanmaktadır.

AFUMEXTM kablolar; Prysmian Grubu´nun, yıllardır rekabetçi, yangına dirençli ve düşük yangın riskli kabloların tasarımı ve üretimi konularında gerçekleştirdiği Araştırma&Geliştirme faaliyetlerinin bir sonucu olarak ortaya çıkmıştır. AFUMEXTM kablolar, yangın durumunda daha az duman ve zararlı madde salımları dolayısıyla eko dostu bakış açısından da bir iyileşmeyi temsil etmektedir.

Prysmian Grubu Hakkında Prysmian Grubu, enerji ve telekomünikasyon kabloları endüstrisinde, 2008 yılında 5 milyar Euro´yu aşan satışları ile yüksek değerde piyasa segmentlerindeki pazar pozisyonuyla bir dünya lideridir. Enerji Kablo ve Sistemleri (elektrik iletimi ve dağıtımı için deniz ve kara kabloları) ve Telekomünikasyon Kablo ve Sistemleri (video, bilgi ve ses iletimi için optik fiber ve kablolar ve bakır telekom kabloları) olarak iki alanda faaliyet gösteren Prysmian Grubu´nun, 38 ülkede şubeleri, 21 ülkede 53 fabrikası, Avrupa ile Kuzey ve Güney Amerika´da 7 Ar-Ge Merkezi ve 12.000´den fazla çalışanı bulunmaktadır. Müşterilerin özel taleplerini karşılamak için ürün ve sistemlerin gelişimi üzerine yoğunlaşan Prysmian´ın temel rekabet güçleri arasında, Ar-Ge´ye verdiği önem, yenilikçi ürün ve ürün süreçleri ve özel gelişmiş teknolojilerin kullanımıdır. Prysmian, Milan Blue Chip borsasında işlem görmektedir. 
www.prysmian.com.tr/yangingüvenligi


Geri Dön