28 / 03 / 2024

Selim Akın kimdir?

Selim Akın kimdir?

Akfen GYO Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Selim Akın kimdir? Selim Akın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selim Akın, ne zamandan beri Başkan Vekili olarak hizmet veriyor? İşte Selim Akın...



Selim Akın kimdir?

2006 yılında İngiltere’de Surrey Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Selim Akın, üniversite yıllarında Türk Derneği Başkanlığı yapmış olup Türkiye’ye döndüğünde Türkiye Genç İşadamları Derneği üyesi olmuştur.

 

Aynı zamanda DEİK Türk-Rus İş Konseyi, DEİK Türk-Irak İş Konseyi Yürütme Kurulu ve TAV Havalimanları Holding Riskin Erken Saptanma Komitesi üyesidir. 


İş hayatına Akfen Holding Muhasebe Departmanı’nda başlayan Selim Akın, daha sonra Proje Geliştirme ve Finansman Departmanları’nda görev yapmıştır.

 

Görev aldığı başlıca projeler, Araç Muayene İstasyonları’nın özelleştirilmesi ve finansmanı, Mersin Limanı’nın özelleştirilmesi ve finansmanı, Akfen Holding halka arz ve tahvil ihracıdır. 


Selim Akın, halen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Akfen Holding iştiraklerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.



Ankara İncek Loft 700. satışa ulaştı!







Geri Dön