19 / 04 / 2024

Selim Sait Terzioğlu: Bursa'da en büyük sorun ulaşım!

Selim Sait Terzioğlu: Bursa'da en büyük sorun ulaşım!

Türk Metal İş Sendikası Bıırsa Şube Başkanı Recep Tan'ı makamında ziyaret eden Saadet Partisi Büyiikşehir Belediye Başkan adayı Selim Sait Terzioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Türk Metal İş Sendikası Bursa Şubesi'ni ziyaret etti.



Türk Metal İş Sendikası Bıırsa Şube Başkanı Recep Tan'ı makamında ziyaret eden Terzioğlu, "Emeğe hak ettiği değeri ancak milli görüş iktidarları vermiştir. Yine milli görüş iktidarında emeğe hak ettiği değeri vereceğiz" dedi. 


EN BÜYÜK SORUN ULAŞIM... 


Bursa'nm ulaşımı ile ilgili de önemli açıklamalarda bulunan Terzioğlu, "2004 yılında adaydık. Ulaşım en önemli problemdi. 


Bugün de en önemli problemdir. Ulaşımı, yeni yol açarak veya yol genişleterek çözemezsiniz. Sorun; şehrin günübirlik ve yanlış planlanmasından kaynaklanmaktadır" diyerek, çözümün, insanların yaşama alanları ile çalışma alanlarının yakınlaştırılması prensibiyle yapılacak imar planlarıyla mümkün olabileceğini söyledi. Bursa'daki sendikaların durumu ile ilgili bilgi alan Terzioğlu, Bursa'nm yönetimine sendikaların aktif olarak katılımlarını sağlayacaklarını söyledi. 


Olay Bursa


Geri Dön